hits

Jeg skal bli pappa

Det gikk nettopp opp for meg at jeg skal bli pappa ganske snart.

Ja, jeg har vel egentlig visst det en stund, men ble veldig klart nettopp. Jeg kjente hvor mye ho bevegde seg inne i magen og så ble det helt klart for meg: Jeg skal bli pappa veldig snart.

Det er en veldig kjekk og litt skummel følelse.

7 kommentarer

Og vi gleder oss med deg!
Dette blir så stas!

:)

Jøjje meg og jøjje oss!!!

Ikkje lenge igjen nå! kjempe spennende! glede meg :)

Hihi, rart men det er et sånnt tidspunkt får faktisk de fleste. Sånn "NÅ gikk det opp for meg" øyeblikk! :D Blir utrolig gøy! :)

ja, det var ganske spesielt.. :)

...og vips har det gått en del år og du har en ufordragelig fjortis i heimen....

Hehe, det tar heldigvis litt tid før man kommer dit! :)

(PS. Hver alder sin sjarm!)

[...] Far skal leke mor. Kjære menneske, menn har følelser de og. Og når du skriver at mor blir “tvunget til gi fra seg barnet sitt på dagtid til far slik at han også skal få lov til å leke “mor” bitte litte grann” kjenner jeg at du irriterer meg på uante måter. Du skriver at “Nyere forskning viser at det utløser stress hos barnet ved skifte av omsorgsperson når barnet er seks måneder gammelt.” Men jeg ser ikke en eneste kildehenvisning. Og uavhengi av det, så er det noe alvorlig galt om far ikke har vært omsorgsperson i det heletatt de første 6, mnd. Hvis vi ikke involverer faren før det har gått 6 måneder så kan jeg jo forstå litt hva du mener, men om du i det hele tatt har latt faren være med i løpet av ungens første halve år så forstår jeg ikke hva du maser om. Med dine irriterende tanker om at “far skal leke mor” så må jo det gå andre veien også, da må du holde deg hjemme, og ikke gå ut å være daglig leder, for vi vil jo ikke at “mor skal leke far.”?? [...]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin