Hjemmelagde komler - 1. Forsøk

03.10.2010 - 17:14 5 kommentarer

Hjemmelagde komler.

Jeg prøver meg på å lage hjemmelagde komler. Jeg mener, hvor vanskeligt kan det være?

Vi får se...

..Man må visst passe på så det ikke koker over også.. :-/

Nå har jeg laget komlene, 15 minutter igjen å koke. Og har fått lagd kålerabi/gulerot-stappe i mellomtiden. Gleder meg til å spise snart!

5 kommentarer

marit

03.10.2010 kl.21:10

Jeg mener å huske at komler er potetbasert og ikke posebasert, men hva vet vel jeg!

Det er fryktelig å overspise seg på komler, men så er det også nødvendig da det er sykt sykt godt! Dilemma.

hallgeirg

03.10.2010 kl.21:16

ja.. det er det nærmest jeg kommer hjemmelagd.. enten det eller kjøpe ferdige komler.. dilemma dilemma dilemma..

fluesoppen

03.10.2010 kl.21:40

Marit, komler e en norsk matrett, la oss bare spisa de, ikje lada som om me vet kor de komme fra. Nå glede eg meg mye t du komme hjem så me kan treffes og øve på ord som lampecherm og skylling. Eg føle meg av og te litt teide når eg sitte på resept og rope skylling og ris og skjedekollisjon, så det blir godt å få deg hjem någen dager. .)

fluesoppen

04.10.2010 kl.01:10

postkasse postkasse postkasse

hallgeirg

04.10.2010 kl.01:14

Postkasse Postkasse Postkasse

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin
hits