hits

Dag 2. - Det kjennes så uvirkelig godt..

I dag var første dag jeg våknet opp og var pappa. Det var en veldig rar og anti-klimaktisk følelse. Dagen i går var mest sannsynlig det størst jeg noen sinne kommer til å oppleve, men så skulle jeg liksom på jobb igjen, og alt var nesten som før. Greit nok, man bryr seg ikke like mye om det er kø på printeren, eller om mailen ikke funker på første forsøk, men det som hele veien gikk og sveiv i bakhodet var jo jentene mine.

Når jeg endelig var ferdig på jobb bar det til sykehuset hvor jeg endelig fikk treffe jentene mine igjen. De på sykehuset hadde kommet inn med Kathla til Damen om morgenen fordi de andre babyene hadde skreket så mye mens Kathla bare lå og så rart på de.. men jeg tør ikke enda å tro at jeg har vært så heldig.. :)

Ho griner ikke med mindre ho vil ha mat, er ganske nysgjerrig og alt virker veldig bra med både Damen, Kathla og med meg.. så alt i alt må jeg jo tørre å påstå at ting har gått bra så langt i allefall.. :)

Når jeg og Damen gav henne mat rett før jeg skulle gå i dag, så klarte ho faktisk å holde flasken på egenhånd, ikke dårlig til bare å være litt over et døgn.. (ikke at jeg klarer å holde meg spesielt objektiv i saken..

Så hentet jeg mamma, pappa, mormor og morfar på tog-stasjonen, så i morgen blir det mer besøk på sykehuset.. jeg savner begge jentene mine nå.. :)

[gallery]

2 kommentarer

Utrolig søt! Gratulerer så masse med lille prinsessen :)

[...] valgte meg Min plan var å gå ut i jobb tre måneder etter min datter ble født. Jeg er en kvinne av min tid, liker å jobbe, ønsker [...]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin