hits

Får jentene mine hjem i morgen - kan nesten ikke vente.. :)

I dag hadde vi besøk på sykehuset av mine foreldre og min mormor og morfar. De kom med toget i går kveld og har sovet diverse steder i den nye leiligheten vår.

Men i morgen er altså dagen, da kommer begge jentene mine hjem.. det blir veldig spennende å se hvordan vi skal få det til hjemme.. på sykehuset har det jo vært veldig greit.. man trekker i en tråd og vips "I CONTROL SANDWICH MONKEY!!".. så kommer det noen som fikser det problemet du har.. I tillegg er alt lagt til rette for at man enkelt og greit skal kunne vaske, skifte og stelle ungen der.. vi har ikke helt den samme luksusen hjemme vet jeg..

Som sag tidligere, så badet jeg og Damen henne for første gang i dag, og det så ut til at hun likte det veldig godt. Det virker som om vi har fått en baby som virkelig kan det å sette pris på å være ren..

Har også tatt tiden på et bleieskift nå og perssen er nå 3:20 - men det var med litt juks siden jeg måtte stoppe tiden for hun sluttet å oppføre seg fint midt under skiftet..

Så får jeg hjem jentene i morgen ganske tidlig, og får gruseslått den gamle rekorden i bleieskift så er jeg ganske fornøyd.. skal også bade henne når hun kommer hjem (hudyret altså, ikke Damen..)

[gallery columns="4"]

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin