hits

Første dag med jentene hjemme - jeg er offisielt bleieskiftarbeider..

Jeg har nå endelig fått hjem begge jentene mine. Og dagen i dag har egentlig bare gått med til å sløve, lage mat til ungen og skifte bleier. Jeg begynner å bli ganske så god på det nå det er jeg som har skiftet alle bleiene til nå, med unntak av en på sykehuset (den Damen prøvde å skifte var visst til stor underholdning blandt personalet på sykehuset.. :) )

Men nå som vi skal gå å legge oss så lurer jeg på om noen har erfaring med å lage morsmelkerstatning før man legger seg, for så å servere den i løpet av natten?

Vi har blitt enige om at første natten nå er "min" natt, så vi får se hvordan dette går. :) jeg gleder meg i alle fall.

[gallery]

11 kommentarer
Cato Halleraker

Cato Halleraker

Her har vi standard prosedyre i å vaske en 8 tåteflasker og fylle de med kokt vann (så mye babyen skal ha/pleier å drikke). Så har vi de stående i kjøleskapet. Når babyen vil ha mat, så tar vi ei flaske, varmer vannet i mikrobølgeovn til passe temperatur (sjekk ved å tømme på håndledd). Så når det er varmt nok, blander vi så mye pulver som skal i den mengde vann som er i flaska og voilah :)

Husk at ved bruk av morsmelk erstatning kan babyen få litt treg mage, så hvis hun viser tegn til mageknip kan det være lurt å skaffe seg maltekstrakt, og blande bittelitt i vannet før du blander pulver i (jeg bruker en halv teskje ca).

Med dette sagt, lykke til! :)

Mvh, Cato (Reldar).

Lagde tre fire flasker om gangen, satte i kjøleskapet og varma opp i mikron.. Funka fint det :)

Ikke morsmelk? Puppeforing?

Tusen takk for tips.

Spiller du AoC fortsatt? Hørte at en hel del av gamle gjengen spilte på Crom, og lurte på om jeg skulle flytte en char dit

Ser ut til at jeg bør kjøpe en microbølgeovn i alle fall

Skaff micro med EN gang. Når dere skal gi flaske er du ekstra avhengig. Og bare vent til dere begynner m grøt og middagsglass (jada, det er laaangt inn i fremtiden, minst 4 mnd...).

Apropos Crom - JEG ER 80 på Crom nå! Kom og lek :)

PS. Jeg gleder meg virkelig til å følge bloggen din, Hallgeir. Og det er kjekt å bruke nettet til å få luftet ting man lurer på og få gode råd. Selv om ikke alle råd man får er like gode, men det skjønner du fort... :)

Klem!

Cato Halleraker

Cato Halleraker

Er innom og trener skills eneste. Jeg har gått litt tilbake til anarchy online for tiden. Men jeg lurer litt på å komme tilbake til aoc igjen da. :)

høres ut som du trives kjempe godt da :D hehe... Kan ikke beskrive hvor jeg gleder meg..! Er jo egentlig bare rein tortur og sitte og lese og se bilder av andre som nettopp har fått, men en klarer jo ikke la være.. hehe...

Lykke til videre !

Tusen takk. Det er helt fantastisk ja.

Jeg prøver så godt jeg kan. Jeg tror jeg klarer meg ganske godt, men har nok endel å lære fortsatt.

takk.. får se om jeg tar meg en tur til Crom en dag.

og takk for at du følger bloggen.. jeg skal prøve å oppdatere litt oftere, men litt uvant å leve i 3-timers syklus.. :)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin