hits

Umulius for første gang

For første gang i hudyrets 13 dager lange liv her på utsiden var det viktig at hun skulle oppføre seg fint og gå å legge seg. Til nå har ungen vært helt super og bare lagd lyd når hun er sulten eller vil ha ny bleie. Men så i går var Damen hos en venninne, og jeg måtte legge meg tidlig siden jeg skulle opp før fuglene fiser i dag.

Da velger hudyret å slå seg vrang og ikke sovne som vanlig. Du tenker kanskje at det er på grunn av inkompetanse hos far, og at det er Damen som pleier å legge henne, men det er feil. Jeg har lagt henne minst like mye som Damen, men i går var bare alt feil.

Det endte med at jeg lot henne ligge på magen min og da sovna ho ganske fort, men ho ville ikke i egen seng. Så jeg tror jeg lærer henne dårlige vaner, men det fikk bare stå i i går. Jeg fikk litt over 4 timer søvn, så jeg burde vel bare kapitulert med en gang.

Én kommentar

Hehe... det der er en klassiker. Babyen "lukter" at noe er annerledes - du tok deg kanskje ikke liiiike god tid med nattstellet eller noe sånt, hun skjønte at noe var i gjære... de merker det med _en_ gang.
Her er det slik at de få gangene vi f.eks. skal inn til naboen om kvelden, og bare skal vente til F sover, ja - det er de gangene han flyr opp 3-4 ganger, noe som er helt uvanlig. Så de har en 6. sans for når foreldra vil de skal sovne fort og greit.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin