Umulius for første gang

20.10.2010 - 06:17 Én kommentar
For første gang i hudyrets 13 dager lange liv her på utsiden var det viktig at hun skulle oppføre seg fint og gå å legge seg. Til nå har ungen vært helt super og bare lagd lyd når hun er sulten eller vil ha ny bleie. Men så i går var Damen hos en venninne, og jeg måtte legge meg tidlig siden jeg skulle opp før fuglene fiser i dag.

Da velger hudyret å slå seg vrang og ikke sovne som vanlig. Du tenker kanskje at det er på grunn av inkompetanse hos far, og at det er Damen som pleier å legge henne, men det er feil. Jeg har lagt henne minst like mye som Damen, men i går var bare alt feil.

Det endte med at jeg lot henne ligge på magen min og da sovna ho ganske fort, men ho ville ikke i egen seng. Så jeg tror jeg lærer henne dårlige vaner, men det fikk bare stå i i går. Jeg fikk litt over 4 timer søvn, så jeg burde vel bare kapitulert med en gang.

Én kommentar

ms B

20.10.2010 kl.11:57

Hehe... det der er en klassiker. Babyen "lukter" at noe er annerledes - du tok deg kanskje ikke liiiike god tid med nattstellet eller noe sånt, hun skjønte at noe var i gjære... de merker det med _en_ gang.
Her er det slik at de få gangene vi f.eks. skal inn til naboen om kvelden, og bare skal vente til F sover, ja - det er de gangene han flyr opp 3-4 ganger, noe som er helt uvanlig. Så de har en 6. sans for når foreldra vil de skal sovne fort og greit.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin
hits