hits

Besøk av onklene til Hudyret

Vi hadde besøk av onklene til Kathla (mine brødre) forrige helg, det var veldig hyggelig, men litt trist at det var siste uka hvor jeg er hjemme med jenta mi, før februar..

det har blitt litt lite blogging i det siste, ganske mye omstilling for min del å ha både baby og jobb.. kjenner at uansett hvordan jeg prioriterer så føles det som om døgnet har alt for få timer..Skulle også ha begynt på oppgave i Samfunnsfag, men har ikke fått ut fingeren enda.. har 2 oppgaver som skal leveres de neste 1-4 ukene.. så det blir vel til at jeg sitter de to siste nettene og skriver som en gal..

 

[gallery columns="4"]

5 kommentarer

Så fin hun er! <3 og har jeg møtt den ene av de brødrene? så litt kjent ut..?
Ellers er det vel alltid litt for få timer i døgnet. :S Nå er mine 3 1/2 og 1 1/2 og går i barnehage. Jeg er på skolen fra 8 til 1, henter de klokka 3 og legger dem klokka 7. Dvs jeg får fire timer med dem om dagen.. Og siste timen før legging er som regel litt grinete pga trøtt Noah :p Bare å nyte det H ;)

Så stor hun har blitt! Aiaiai. Hvor svær er hun?

Hehe.. Det er vel noe alle kjenner seg igjen i kanskje. Jeg bare merker at Damen har kjørt et annet legge-regimet enn meg når jeg har begynt på jobb igjen.. Så når jeg skulle opp med ho i natt så gjorde jeg nok litt annerledes enn mammaen, så det blei litt styr men gikk fint til slutt..

Ganske stor. Dobbelt så stor som halvparten vil jeg påstå

Du har forsåvidt møtt Oddbjørn ja.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin