hits

Halloween - gresskar og sjampis

I går fikk vi solgt den gamle leiligheten!! det var veldig godt å få den tanken ut av verden, og litt dumt at leiligheten nå er solgt.. men det er vel litt for fint å bare ha en masse leiligheter.. Så når vi kom oss hjem og fikk pusta litt ut så drakk vi sjampis og skar ut gresskar, det var veldig artig, og det er første (men helt klart ikke siste) gang jeg prøver meg på utskjæring av gresskar..

Neste gang skal jeg prøve meg på enda litt mer spennende prosjekter tror jeg, for jeg syns det var veldig gøy, og det blei også overraskende bra syns jeg.. :)

[gallery link="file" columns="4"]

Ha noen av dere som leser bloggen min noe erfaring med utskjæring av gresskar?

8 kommentarer

SÅåååå bra at den ble solgt! Det ordner seg for snille barn. ;)

Heldigvis ordna det seg for meg og !;)

Eg syns at det gresskaret som ser ud som det har downs syndrom var mye kulere enn det nifse som jafse i seg eple . . .

jeg er en gammel kar som ikke er så vant med gresskarutskjæring! Men jeg har lang erfaring med å skjære kjøtt, fisk, grønnsaker, brød i mange varianter og så har jeg skjært meg i fingrene noen ganger. Jeg skulle også bestige Mount Everst, men det skar seg HELT! Derfor mener jeg at å skjære gresskar er en nymotes ting som gamle karer ikke bør beflitte seg med!

anne louise eide

anne louise eide

he he:-) enige med marianne og lige best gresskaret med downs:-)

Takk anne louise!:)

[...] bursdagen får jo bare utsettes til slutten av oktober.. Damen og jeg skjærer ut gresskar sammen, Dette er andre året vi gjør det og det har blitt en veldig hyggelig tradisjon. Vi sitter og skjærer gresskar og drikker vin på kvelden. Damens gresskar har fått navnet [...]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin