BLT og sur majones

19.11.2010 - 22:55 Ingen kommentarer
lol... jeg skrev denne posten helt ferdig på mobilen min, og når jeg hadde lastet den opp var den borte..

Jeg hadde som sagt besøk av Henning og Silje i dag. Alle oppførte seg fint, ingen grining og det var veldig koseligt. Selv Damen oppførte seg eksemplarisk.

Jeg tenkte jeg skulle få testa ut å lage BLT sandwich for det har jeg fått på jobben nå i uka.

Så først hjemmelagd majones:

Gordon Ramsey lager mayo

IMG_0487 <-- Hallgeir lager majones

Eneste problemet var at jeg enten brukte sur eddik, eller hadde for mye eddik oppi (tror ved nærmere ettertanke at jeg rett og slett hadde oppi for mye..) Heldigvis fant jeg det ut før jeg brukte den..

Hjemmelagd majones:

- 1 egg

- 300 ml olje

salt og pepper

1 ts sennep

1 ts eddik (ikke sur og ikke for mye)

litt sitron saft (det glemte jeg også..)

Blitz med stavmixer eller lignende

BLT oppskrift: (fra Wikipedia)

The BLT (bacon, lettuce, and tomato) is a type of bacon sandwich. The BLT traditionally has several strips of well-cooked or even crispy bacon, leaves of lettuce (traditionally[citation needed] iceberg or romaine), and slices of tomato, layered between slices of bread (often toasted). Mayonnaise is the traditional condiment for the BLT.

Stek gjerne bacon i ovnen, og legg så på bakepapir for fantastisk sprø og god bacon...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin
hits