hits

Ungen sov helt rundt - 7,5 timer!!

Yay!

Hudyret sov sin første natt fra ca 2300 til 0630! Og om 2 dager er ho 7 uker, så jeg har fått inntrykk av at det er ganske tidlig.

Jeg har prøvd å tenke meg frem til nøyaktig _hva_ jeg gjorde for å få det til, slik at jeg kan prøve å gjennskape det. (det gikk ikke natt til i dag, ho våkna 1 gang, men sovna etter ho hadde spist. )

- Kveldsrutuale

Jeg og damen har prøvd å innføre faste kveldsritualer, slik at hudyret skal få faste rammer og forstå at det er kveld når vi vil at ho skal sove.

Vi begynner dette ritualet rundt 1900-1930 med mat, så et godt bad. (men når ho sov rundt bytta jeg om på de, så det skal prøves på ny..) så legger vi henne. Frem til neste mating er det ikke alltid ho sover. Noen ganger ligger ho bare å ser i taket på rommet sitt, og noen ganger bare ligger ho og sutrer/grynter..

Så våkner ho som oftest rundt 2200-2230 - får mer mat og potensielt et bleieskitft, så er det natten. Vanligvis da, så sover ho frem til 03-04, men nå sist altså 0630!! Det er jo helt genialt! Jeg er så stolt! La oss håpe det skjer igjen.

[simage=251,max,n,center,][simage=145,max,n,center,][simage=142,max,n,center,]

10 kommentarer

HÆLLE MÅNE! Så fine jentene dine er!Jeg er imponert over sovingen. Det høres veldig tidlig ut, men hva vet vel jeg. Flink er hun uansett.

tror det er ganske tidlig ja.. jeg er veldig stolt uansett..

Fra Damen: Me hadde et kollektivt heldig øyeblikk, eller mirakel om du vil. Hvis du syns hu e flinke å sove, så vil eg poengtere at eg e flinkere, men at hu ofte avbryte meg, så eg vant!!! Sant vel?

Sant. Mye flinkere!

Sara sov også rundt fra hun var 7 uker, bare å prise seg lykkelig ;D

[...] This post was mentioned on Twitter by SCREENSAILOR. SCREENSAILOR said: RT @pappasblogg: Retrospekt: : Ungen sov helt rundt - 7,5 timer!! http://bit.ly/fHNUpW #retro [...]

Retrospekt: : Ungen sov helt rundt - 7,5 timer!! http://www.pappasblogg.no/2010/11/ungen-... #retro

IngridHaabeth

IngridHaabeth

@pappasblogg Nyt det ;)

@IngridHaabeth jeg gjør det. Nå sover hun noen ganger 13 timer. Det er deilig det

[…] legge minisvinet er som en drøm. Det er utrolig enkelt, det har funket helt fra hun var liten. Vi etablerte rutiner […]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin