hits

Barselgruppe - kjekt også for menn - 2. Samling

Jeg var på 2. samling med barselgruppa på mandag, og jeg kan fortsatt ikke få uttrykt hvor bra det er, og hvor mye jeg anbefaler andre menn i å prøve å få til å være med på det. Jeg er på gruppe med 7 flotte damer hvor 5 av de at fått sitt første barn, og 2 har barn fra før.

Jeg ser at jeg som mann muligens har andre fokus enn damene, og jeg tror virkelig at gruppene blir bedre med større variasjon.

Jeg fikk også tilbakemeldig på 6-ukerskontrollen at det hadde kommet forespørsel om at barselgrupper bare skulle være for damer, så freidig som jeg er så spurte jeg om damene hadde noe i mot å ha med en mann, noe jeg fikk tilbakemeldig på at "så lenge jeg holdt ut, så syns de det var veldig kjekt å ha meg med."

9 kommentarer

Den forespørselen der provoserte meg voldsomt!

Ufattelig diskriminerende hvis barselgrupper kun skulle vært for damer!!!

Bra du har såpass ryggrad at du spurte rett ut om noen hadde problemer, og jeg er glad de hadde en fin holdning til det.

Jeg syns det er genialt med menn i barselgrupper, det skjer nok dessverre alt for sjelden. Jeg hadde digget å ha en mann i barselgruppa mi, da får du virkelig høre om ting fra en annen vinkel.

Stå på, Hallgeir! :D

Gratulerer som Pappa! En pappa må definitivt være velkommen med i ei barselgruppe, synes jeg. Og det kan definitivt tilføre mye positivt:-)Lykke til! Morsomt med en pappablogg, forresten.Hilsen Mammadamen

Wow, dette må være den første pappabloggen jeg har lest. Flott blogg!/Takk. Jeg synes du skal legge ut bilde! :D

Takk, Beate. Må inrømme at jeg selv ikke ble provosert, til å begynne med. Jeg ble bare redd for at de andre i barselgruppa ikke ville ha meg med. Men ved nærmere ettertanke, så tror jeg at jeg har tenkt meg frem til at det var ho jordmora som var med som har fremmet forslaget. Så da ble jeg litt provosert. Men ja. Likestilling... Det er en fin bil.

Tusen takk

Velkommen som ny leser av pappasblogg.

Pass på hva du ønsker. Bilder kan komme raskere enn du regner med.

Jeg er mamma til 3 flotte barn og har ALDRI fått tilbud fra min helsestasjon om barselgruppe eller trillegruppe!!!!!!!

Min kjære kone har prøvd å overtale sin nokså skeptiske mann til å gå på barseltreff. Med kvinnelist og sjarme fikk hun meg til å si ja til å gå, først og fremt fordi sønnen vår viser så stor glede av å treffe de andre babyene! Men så er jo verden et underlig sted - for når min kone sier til barselgruppa at jeg (mannen hennes) nok kommer - så har barselgruppa nå funnet ut at jeg blir nektet adgang fordi jeg er mann - før jeg i det hele tatt fikk startet. He he, nokså komisk, men kanskje kjennetegnede for hvordan likestillingen i Norge nå er i ferd med å utarte seg.... Men men, jeg og sønnen min skal fortsatt få lov til å gå på babysvømming - ironisk nok sammen med flere av de samme kvinnene som er i barselgruppa

kan berolige deg med at det er veldig hyggelig.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin