hits

Oppdateringer i desember - jul og sånn

Det har vært labert med oppdateringer fra meg i det siste, ikke for det at det ikke har skjedd mye, men fordi det har skjedd veldig mye.

Jeg har hatt oppkjøring før jul på jobben, og ting har visst blitt litt mye, slik at jeg ikke har hatt tid eller krefter til å blogge så mye.

Akkurat nå holder jeg på å skrive 4 bloggposter, (skriver om "baby-knytting", Farskapets urettferdige enkelhet og Søvnmønster)  men jeg var så lur/dum at jeg begynte å lese Game of Thrones i jula, og det hjalp jo ikke spesielt mye. :)

Vi var i Telemark hos mine foreldre i jula, og brukte vel ca 7 timer på kjøreturen, og Hudyret var veldig snill i bilen på veien over. Ho sov generelt hele turen, og våkna 1 gang for å få mat, så var det rett å sove igjen. Hudyret er blitt veldig bortskjemt syns jeg og ho fikk masse masse julegaver. (mer enn meg.. :-P)

Og de 3 siste nettene har Hudyret sovet i over 12 timer om natten.. så jeg er veldig stolt av henne også.. Men ho er ikke så flink til å reise på besøk enda, både hos en kompis på nyttårsaften, og i dag når jeg var hos ei venninne for å lære baby-knytting eller hva det heter, ho liker ikke så godt når ting ikke er helt som ho er vant til.

...så det kommer oppdateringer snart, men det tar muligens litt tid.. :) (21 arbeidsdager til jeg går ut i pappa-perm..)

[simage=5376,max,n,center,][simage=5380,max,n,center,][simage=5383,max,n,center,]

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin