hits

Banken min bør jobbe med kommunikasjon.

Jeg skulle si opp livsforsikringene mine i banken, og gikk på hjemmesidene til banken for å finne ut hvordan jeg gjorde det.

Jeg kunne se forsikringene mine i nettbanken, noe som var kjekt, men jeg kunne ikke gjøre noe med de der, men jeg fant en epostadresse som het livsforsikring@***bank.no - skulle nesten tro at det var rett ja. :)

Så jeg sendte en epost med informasjon og mitt ønske om å si opp nevnte forsikringer, og fikk tilbake følgende:

Kjære kunde,

Takk for din henvendelse.

Vi gjør oppmerksom på at det er din lokale ******bank som må avslutte din(e) personforsikringer(er).

Dersom du ønsker å avslutte din(e) personforsikring(er), vennligst kontakt din lokale ******-bank eller den banken der du tegnet forsikringen(e).

Til opplysning kreves det forsikringstakers signatur for å få avsluttet forsikringen(e).

Ha en fin dag.

Med vennlig hilsen

Kundebehandling PM

Jeg må si, hvordan banken organiserer seg internt er ikke interessant for meg som kunde. Jeg sendte en e-post til banken, til og med med livsforsikring@ forran. som banken hadde satt opp som kontaktinformasjon angående livsforsikringer. Jeg ser ikke problemet. Jeg er et "digitalt-menneske" og forventer at de institusjonene jeg forholder meg til legger til rette for det. (med unntakt av stat og kommune som jeg har veldig lave forventninger til).

Så jeg sendte følgende svar:

Kjære bank,

Takk for deres tilbakemelding.

Vi gjør oppmerksom på at det er dere som har opprettet en e-postadresse som heter livsforsikring@******, det er derfor logisk å tro at det er dere som fikser dette.

Til opplysning lever vi i 2011 og man kan signere på ting elektronisk.

Det blir litt som om jeg skulle skrive:

Kjære bank,

Takk for din tilbakemelding.

Vi gjør oppmerksom på at denne e-postadressen ikke er til Hallgeir som privatperson, selv om det er hans navn, det er mer Hallgeir som konsept..

Dersom du ønsker å fortelle Hallgeir noe, må du nesten ta det face 2 face, for denne e-posten er ikke til hallgeir selv om adressen er hallgeirg.

Venter spent på svar..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin