hits

Kjære mamma, - reisebrev del 3

image

image

image

image

Kjære mamma.

I dag vekket jeg pappa rett før klokka 5, det var gøy for han er veldig rar i trynet sitt når han er trøtt. Etter ei stund kom farmor, og så oldemor, vi lekte masse. Så fikk jeg mat, og så sov jeg litt etter hvert.

Jeg våkna når de satt og spiste frokost, og det var gøy å få tak i maten de hadde for å hive den på gulvet.

Så gikk vi i byen litt mer. Vi så hester. Og rare folk som stod helt stille, de var malt i rare farger..

Så spiste vi mer mat, det var veldig gøy og jeg lukta på mange ting; vin, kanin, rosmarin, krydder og noe fisk. Jeg fikk smake litt kanin men pappa lot meg ikke smake vin så jeg tok tak i vinglasset med begge hendene og dro så hardt jeg kunne. Pappa blei veldig rar i trynen sin, og onkel måtte hjelpe pappa.

De på restauranten var veldig koselige og de smilte og snakka til meg. Jeg prøvde å få sjarmert de så godt jeg kunne, men vi fikk ikke bedre pris likevel.

Så gikk vi inn et veldig rart hus. Det var sykt sykt høyt til taket og vinduene var med bilder på. Det var mange rare ting i gull og sølv på veggene og nesten alle var veldig veldig stille. De som ikke var helt stille de bare mumla mens de satt på kne. Det bar veldig stille så jeg bestemte meg for å rope litt. Stemmen min kom tilbake mange ganger, så jeg ropte mer og mer. Helt til pappa tok meg med ut igjen.

Så gikk vi på hotellet igjen. Der lekte vi mange timer og jeg sa «ti-tit».

Så bada jeg inne i dusjen og så fikk jeg mat av farmor og så blei jeg en stein igjen og sovna.

4 kommentarer
Heidistenberg

Heidistenberg

Eg lige deg eg, kathla:) Du e kjempekjekke!!!!!

Jeg liker deg og

Heidistenberg

Heidistenberg

Eg lige deg eg, kathla:) Du e kjempekjekke!!!!!

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin