hits

Når ord ikke strekker til -

Dagen i går er for de fleste helt uvirkelig, og nesten som tatt ut av en litt ekkel action/thriller.

Det å våkne til nyheten om at over 90 mennesker var drep var som et slag i magen. Jeg følte meg direkte dårlig. Men likevel er mine følelser helt fullstendig irrelevante. De følelsene jeg bryr meg om i dag er følelsene til de som har mistet noen, eller som har blitt skadet psykisk elle fysisk av denne hendelsen. Som far til ei lita jente, så vet jeg ikke hvordan det er å være far til et "nesten ferdig utviklet" menneske, men jeg kan bare tenke hvordan jeg ville syns det var å miste jenta mi nå, og det er helt forferdelig. Jeg vet at det ikke er noe jeg kan skrive her for å få folk til å føle seg bedre, men dette er like mye egen-terapi som å håpe det kan hjelpe noen. Men om ordene mine kan være til trøst for en eller flere, så er det verdt det.

Foreldrene til de som ble tatt fra oss i går, hele verden føler med dere, selv om ord er vind.. og jeg vet ikke hva jeg kan si...

Et par ting jeg syns vi bør huske på:

.

Ikke trekk sluttinger, vent på fakta - når jeg leser om trakasserte mennesker med arabisk/muslimsk utseende blir jeg så provosert. Uavhengig av hvem som hadde vært ansvarlig, så er det veldig få døde man kan klare å få tilbake ved å banke opp uskyldige.

Ikke la nasjonalister/nazister få flagget vårt! Det er vårt flagg, vi burde kunne bruke det som vi vil.

Jeg føler meg ufattelig liten, ubetydelig og unyttig i dag. Mine tanker går til de som har mistet noen, og de som er skadd.

Jeg skrev i går at: "Jeg er redd for at vi står ovenfor en nasjonal loonie som har handlet alene.. en veldig sint mann.. skummelt" og det ser jo muligens ut til at det ikke var langt i fra sannheten slik ting har utviklet seg til nå i alle fall. Jeg vil også få gjenta hvor mye jeg beundrer Jens Stoltenberg, Knut Storberget og Fabian Stang. I går ble jeg helt rørt over hvor godt de klarte seg i en så vanskelig situasjon.

I går skrev jeg: "Jeg føler meg antastet. Ikke fordi det var så veldig mye som påvirket meg direkte, jeg sitter helt trygg på andre siden av landet, men jeg sitter likevel med følelsen av å ha mista jomfrudommen." Jeg har endret mening, selv om jeg ikke ble rammet, så påvirket dette meg helt direkte og på en måte jeg ikke hadde trodd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin