hits

Syke jævler! - Westboro Baptist Church - HAT

Ok, jeg har ikke skrevet om Arne Betre Brevsprekk og kommer forhåpentligvis ikke til å se noen grunn til å gjøre det i fremtiden heller, men jeg klarer å la meg irritere så grenseløst av noen med ganske lignende meninger som han som er på vei hit til Norge.

 

 

The Westboro Baptist Church (WBC) er en uavhengig baptistkirke kjent for sine ekstreme standpunkt mot homofili og protestene i den sammenheng, som inkluderer demonstrasjoner ved begravelser og brenning/tulle med det amerikanske flagget. Kirken er beskrevet som en hat gruppe, den er ledet av Fred Phelps og består hovedsakelig av medlemmer av hans familie.

Shirley Phelps - evil angel - Louis Theroux - Most Hated Family in America - BBC

[frame align="left"] [/frame]

Disse jævlene sier nå at de skal komme til Norge for å demonstrere ved begravelsene til offrene etter bomben i Oslo og skytingen på Utøya. I følge disse psykopatiske, hatelskende og generellt degenererte menneskene (om de kan kalles det) så var Andolf Busen Bremyk sendt av  Gud fordi vi har gjordt homofili lovlig.

Du hørte helt rett. I følge disse usympatiske imbisilene så er tragedien som skjedde i Norge en straff fra gud.

http://www.godhatestheworld.com/norway/  Der har de en video som heter: "Gud sente en skytter". Disse folka er totalt rabiate og burde ikke få spre ondskapen sin!

Politiet: Hinsides enhver sunn fornuft

– Hvis de gjennomfører det de truer med så kan jeg bare bekrefte at det er en av verdens mest dårlige ideer for øyeblikket, sier Johan Fredriksen, stabssjef ved Oslo politidistrikt til NRK.no.

Hvis de kommer, så håper jeg virkelig å få muligheten til å banke de opp.. uansett hvor lite demokratisk/snillt/etellerannet det er.. dette avskummet sprer hat, og bør hates. (Noe som ikke er vanskelig)

Anbefaler og å lese litt hos Bananbra:

Ålreit, jeg lovte at jeg ikke skulle skrive mer om Anders Behring Breivik og hans såkalte “manifest”. Det må jeg rett og slett bare ta tilbake – det faktum at gærningene i Westboro Baptist Church har involvert seg kan jeg simpelthen ikke la være å kommentere.  

 

 

4 kommentarer

Fy flate for noen tullinger... :-(

Det er ganske forbløffende den energien og innsatsen folk evner å finne frem i sin blinde tro på at vi er underlagt en fanatisk streng gud som er sykelig opptatt av hvorvidt mennesker er ``fags'', som de så elegant kaller det.

Logikken er altså at det å være "fag" er en så stor forbrytelse mot menneskeheten at gud kaster all nestekjærlighet, sin vende-det-andre-kinnet-til-filosofi, all forståelse og tilgivelse ut vinduet, og kollektivt straffer oss alle for akkurat det.

Fremfor å håndtere mindre viktige tema som sult, hungersnød, naturkatastrofer, undertrykking, vold og mishandling, må vite.

Slike fanatikere får ikke oppmerksomhet uten å være... fanatiske.

Det er sannsynligvis bare en familie der mor og far er søsken... (Skrev jeg det jeg tenkte nå?)

[...] betegner hat mot (eller forakt for) menn eller gutter. Ordet kommer av gresk misos (?????, “hat“) og an?r (????, “mann”).[1] Det må ikke forveksles med begrepet misogyni, som [...]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin