hits

Nekter datteren Hello Kitty - Babyverden.no

Av Heidi Elin Nupen. Foto: Privat 

Jentefarger, gutteleker. Hallgeir lar seg provosere, og bytter inn rosa kjoler datteren får i gave.

 

Lenge forsto ikke Hallgeir poenget med barn i det hele tatt. Han hadde ikke noe behov for å bli pappa. Det eneste han hørte fra hans tidligere kolleger var at de gledet seg til barnefri helg endelig skulle de få en helg alene, med barna plassert hos svigers.

 

Les resten hos Babyverden

10 kommentarer

Forventer du en applaus for dette eller?
Det får du ihvertfall ikke fra meg!
Det er noe av det DUMMESTE jeg har lest på LENGE! Når hennes venninner vil ha rosa klær eller klær med hello kitty, så skal ikke hun få lov?? Hvor saklig tror du grunnen din vil høres ut for henne?? Jeg syns at gutter skal få gå i rosa, og det ska pokker meg jenter også få! Blir irritert av slike SÆRE foreldre som ikke bare kan gi FAEN i småting, og bry nesa si med andre ting, som feks barnas interesser!

Jeg mener at nettopp på grunn av sånne sneversynte a4-mennesker som deg er det viktig at noen er annerledes.

Jeg mener at hvorvidt det er fysiske forskjeller utover kjønnsorganer ol.vet vi ikke helt. Vi vet ikke hvor mye som er medfødt og hvor mye som er tillært. Poenget mitt er bare at jeg ser ingen grunn til å behandle en person utifra hva vedkommende har mellom beina..

Det bør jo egentlig være likegyldig hva folk har mellom beina I forhold til hvordan man behandler de?

Og når du irriterer deg over meg som du skriver: "ikke bare kan gi FAEN i småting, og bry nesa si med andre ting, som feks barnas interesser!" så må jeg jo bare le.. hørt om å skyte seg selv i leggen?

Eirk Blodøks

Eirk Blodøks

Dette er det tåpeligste jeg noensinne har lest! Tipper damene ler godt av deg innerst inne. Bortsett fra likestillings-skrullene da. Du går vel i filttøfler, og har støvsuging som hobby tenker jeg. Du har sikkert ikke vært i forsvaret heller. Kort sakt så er du en parodi på en mann. Stakkars unger som skal ha noe sånt som deg som 'far'.

Hei,

jeg stusser litt på det der du sier om å behandle folk annerledes utifra hva de har mellom beina. Jeg håper at du behandler kona di annerledes enn dine mannlige kolleger, eller hva? Og hva mener du egentlig med "annerledes"?

Ja, men jeg ligger ikke med mine kvinnelige kollegaer.. Så jeg forstår ikke hva du mener.

Kommer an på barnet etterhvert. Det gir selvtillitt å føle seg fin, og selvtillitt trenger barna. Hvis rosa er den fineste fargen hun vet når hun er 3,4,5 år, hva da? Har du hjerte til å stå imot?

Bare ett enkelt spørsmål fra en trebarnsmor (2 gutter og en jente): Hvis det neste barnet dere for er en gutt, skal dere bytte alle blå bukser han får og nekte han å leke med biler?

Rut V. Fimreite

Rut V. Fimreite

Hei!

Poenget er vel ,at foreldre skal la barna sine å få å med blått,svart ,grått,grønt eller hva som helst andre farger,om typen var så annerledes enn jenter,som liker rosa,kjoler,kjørt,dille og dalle.Det er riktig,at mange jenter er " jentete" ,men det er også mange jenter,som ikke er det,men blir tvunget til å være det ,nettopp,av sine mødre,fordi at lengselen etter å ha fått ei jenta,overgår alle fantasier,som den moren skal leve ut for jenta si! Og Gud hjelpe,om den veninnen til jentas mor har også ei jente fra før av,der det har gått mye i rosa,ja--da er konkurransen løs!

Som du kan lese i min presisering: http://www.pappasblogg.no/2011/11/presisering-av-nekter-datteren-kitty-%E2%80%93-babyverden-no/ så har jeg ikke behov for å nekte et ønske, kun å ikke prakke på selv

Det virker jo som du enten sitter fast i et kjønnsrollemønster fra femtitallet, ellers så ER du 70 år gammel. Tror at "metroseksuell" er synonymt med homo. Jeg lurer på om du slår kone og barn også, hvis du noensinne har vært i nærheten av å ha familie?

Jeg innser at det er synd på jenta mi som har en far som mener at menn og kvinner er sidestilt, selvfølgelig. Stakkars unger som må vokse opp under slike forhold. Tenke selv og greier.. stakkars..

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin