hits

Hvorfor må man suge tissen til små barn?

"Hei, la meg få suge litt på tissen til barnet ditt..." "....neida, jeg er ikke pedofil selv om jeg suger på penisen til din 8 dager gamle sønn, jeg utøver kun en gammel tradisjon, jeg må rense tissen hans forstår du.. nei, antiseptisk.. neida, suge.. om jeg har herpes, nei, jeg tror ikke det..." Hvis noen hadde sagt det til meg vet jeg ikke om jeg hadde banket opp personen eller om jeg hadde ringt politiet. Mest sannsynlig hadde jeg ringt politiet og sagt at noen ramla ut vinduet flere ganger.

Siden 2000 er det bare i New York City registrert 13 tilfeller av dødelig herpessmitte som følge av denne fantastisk ekle og syke praksisen. To av disse babyene har dessverre også endt opp døde som resultat av hjerneskaden de har fått av denne formen for omskjæring.

For å oppsummere hva det går ut på:

  •  5000 år gammel tradisjon
  •  Etter omskjæringen skal en prest suge penisen til babyen for å "rense" såret
  •  Det finnes INGEN trygg måte å gjøre dette på sier helsedirektoratet
  •  Det finnes INGEN LOGISK GRUNN til å stappe penisen til et barn i munnen sin!!

 

På grunn av at dette skal gjøres når barnet er rundt 8 dager, har ikke barnet utviklet immunforsvaret orntlig, derfor blir ikke  smitten i kjønnsorganet, men spres til hele kroppen.

De to siste som nå har blitt smittet med denne dødelige herpesen er for øyeblikket i live, men man vet ikke om de kommer til å klare seg eller om de kommer til å ha varige mèn.

Foreldrene til barna ønsker ikke å hjelpe helsedepartementet ved å gi navnene til rabbinerene som utførte penis-sugingen fordi de ønsker ikke at helsedepartementet skal stoppe det.

Når skal folk innse at det å kutte av deler av penisen til et lite barn ikke bør gjelde som en "religiøs frihet" ? Er det ok at vi har rabbinere som suger penisene til små barn? Er det ikke da også ok at små barn suger på penisene til katolske prester? Kan man ikke bare si at det er "religiøs frihet"? 

 

Jeg er kanskje litt krass her, men ser ikke på det å gi små barn STD's ved å skjære penisene til små barn for så å suge på de er ok..

 

Oppdatert med kilder:

Two more babies stricken with herpes after ritual ultra-orthodox Jewish oral blood sucking circumcision in New York City 

Herpes Strikes Two More Infants After Ritual Circumcision

metzitzah b'peh

Video -

httpv://www.youtube.com/watch?v=4FN0X-LxN2U

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin