hits

Under kniven

Jeg skriver dette på kvelden, dagen før jeg skal under kniven og ta en Gastrisk bypass.

Jeg har lenge prøvd å gå litt ned i vekt. Både aktivt og passivt. Med det mener jeg at jeg har både begynt å spise sunt, samt å trene ofte og regelmessig. Det er jo helt klart den beste måten siden den fungerer best og er sunnest for kroppen. Den er desverre også den som er mest slitsom og tar mest tid. Og her kommer den passive "prøvd å gå ned i vekt". Hvis man passivt prøver å gå ned i vekt, så er man gjerne medlem på elixia eller sats, selv om man ikke prioriterer å møte opp så ofte, eller i det hele tatt..

Men man betaler hver måned, for "i tilfelle jeg plutselig får lyst til å trene, så skal ikke det være noe som stopper meg.." så sitter man hjemme da, og prøver veldig passivt å bli slankere.. Prøver/håper..

Men etter å ha lagt om kostholdet mitt orntlig, slutta med å spise graps og spise generelt sunt så fikk jeg ned en hel del. Da trente jeg også, regelmessig og hardt, det hjelper veldig..

Så, nå skal jeg da altså ta en Gastrisk bypass, og jeg gru-gleder meg. Det blir nok hardt fremover. Men jeg er klar for det tror jeg.

Mer kommer etterhvert..

Oppdatert 09.09.2013 - 10.00

Da har jeg fått veneflon, holdt på å besvime og blitt dårlig. Er sulten og tørst, men kan ikke gjøre noe med det. Er nå også glatt som en sel. Måtte barbere hele magen/brystet..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin