hits

Menneskers interesse i det ukjente

Vi mennesker har alltid vært interessert i det vi ikke kjenner. Det kan være alt fra andre kulturer og steder, til romvesener og spøkelser. Tenk for eksempel på suksessen filmene og TV-seriene Star Wars har hatt både i Norge og internasjonalt. Det er faktisk en av de filmene i verden som har generert mest penger, og det er nettopp fordi vi mennesker liker å se romvesener og kriger i verdensrommet.

Dette får meg også til å tenke på utviklingen spill har gått gjennom de siste årene. Playstation og Nintendo har gitt ut en rekke forskjellige romvesen og star wars spill  den siste tiden. Også spilleautomatene har tatt en slik vending. Tenk for eksempel på de nymoderne videoautomatene på nett, som for eksempel Starburst (som kan spilles online her). De har på mange måter samme tema som Star Wars, nemlig kriger i verdensrommet.

Begge automatene har symboler og morsomme funksjoner som har med verdensrommet å gjøre. Starburst er en videoautomat med en ellers klassisk oppbygging, 5 hjul og rader. Den har 10 gevinstlinjer, men med den nye morsomme «win both ways-funksjonen» vinner du både fra  venstre til høyre og motsatt retning. Det faktiske antall gevinstlinjer kan derfor sies å være 20.  Symbolene på automatene er en miks av klassiske spilleautomatsymboler, og tegn fra verdensrommet, deriblant 7-tall, stjerner, diamanter og et 8-kantet stjernesymbol. Dette er med andre ord de perfekte spilleautomatene for alle som har interesse av det «ukjente», eller verdensrommet og stjernene.

Det er også mulig å spille slike spill gratis, noe du kan klikke her for å lese mer om.

Liker du verdensrommet, romvesener eller star wars finnes det mange typer spill tilgjengelig for deg- og google er din beste venn om du ikke alt har funnet favoritten. May the force be with you!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin