hits

Paco Rabanne - Invictus

Jeg har lenge lett etter en ny godlukt. Jeg har prøvd veldig mye forskjellig, men har endelig funnet en som er akkurat passe for meg. Paco Rabanne kommer nå med en helt ny duft som klarer å balansere dualiteten i alle. Den er atletisk, men laid back, den er frisk, men ikke stram.

[iframe src="http://www.ayp.no/embed/inv.html" width="600" height=475"]

Parfyme (fransk parfum, «godlukt») er en blanding av velluktende eteriske oljer og/eller aromatiske dufter, løsningsmidler som benyttes for å gi menneskekroppen, dyr, objekter og oppholdsrom en «en behagelig duft».

De velluktende kjemiske sammensetningene eller forbindelsene som utgjør parfyme kan bli framstilt syntetisk eller ekstraktet fra dyre- og plantekilder.

Det er kjent at parfyme har eksistert i en del av de tidligste menneskelige sivilisasjoner, enten fra oldtidens tekster eller fra arkeologiske spor. Eksempelvis ble det i graven til den kvinnelige egyptiske farao Hatshepsut funnet en flaske med parfyme.

En frisk duft med marine noter i topp blandet med grapefruktskall og laurbærblad. Duften supplerer den orientalske familien fra Paco Rabanne med en helt ny signatur! Frontpersonen for denne duften er Nick Youngquest , 29 år gammel rugbyspiller fra Australia - Den ultimate atleten!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin