hits

Nissan Note

Nå prøver Nissan seg igjen. Andre generasjon Note har akkurat blitt presentert for verdenspressen og kommer til Norge i oktober.

Her snakker vi helt ny bil fra innerst til ytterst – og Nissan har selv store ambisjoner. Målet er å tredoble salget av Note i Europa.

[iframe src="http://www.ayp.no/embed/nissan.html" width="600" height=475"]

Størrelsesmessig er dette en bil Polo/Fiesta-klassen. Lengde på 4,10 meter plasserer den blant de største i klassen – i praksis er den like stor som VW Golf var for noen generasjoner siden.

I tillegg lover Nissan et fleksibelt og smart interiør, med blant annet bakseter som kan skyves i lengderetningen. På den måten kan man velge mellom maks plass i baksetet eller rikelig beinplass for passasjerene i baksetet. Nissan oppgir selv bagasjeromsvolum fra 295 til 411 liter

Nissan Note

Den får også utstyr som vi vanligvis forbinder med større og dyrere biler. Blant annet et system som har fått navnet Nissan Safety Shield. Med dette på plass skal det mye til å bulke under parkering, eller å kjøre på noen i forbindelse med rygging.

Det hele bygger på fire vidvinkelkamera plassert rundt bilen, som gir et 360 graders oversiktsbilde av bilen i fugleperspektiv.

Dette kobles blant annet sammen med en avansert ryggesensor som advarer om objekter som beveger seg bak bilen.

For Nissan Safety Shield skal virke under alle forhold, har den et selvvaskende ryggekamera. Kameraet kan både spyle seg rent og føne seg tørt igjen etterpå.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin