hits

Bingo på nett

Før i tiden måtte man igjennom regn, snøstorm, rekke bussen, eller sykle i regnet, for å kunne gå på bingo. Var man heldig, kom man hjem til gubben (som satt lydig barnevakt) med en heklet gryteklut vunnet på et bingo spill.

Denne hadde du da etter all sannsynlighet betalt en formue for i kjøp av antall spille bonger.

Fruen i huset måtte finne på flere overtalelses kunster etter hvert for å kunne få lov å gå på bingo, for, jo, det var stort sett fruen som spilte bingospill. Gubben ville heller spille poker, slotmaskin o.l. Han ble stort med på bingo en gang i blant for å bevare "husfreden".

I dag kan du enkelt spille online nå på stedet, rett der fra godstolen, uten å måtte reise, og når som helst på dagen (eller natt).

Den første byggesteinen til dagens bingospill ble lagt i Italia på 1500-tallet. Dette lotterispillet spredte seg som en farsott til flere andre europeiske land hvorpå nye påvirkninger resulterte i modifikasjoner av det opprinnelige spillet. Fra Tyskland ble spillet tatt med til USA, da under navnet Beano. Passende nok inkluderte spillet markering av oppropte nummer med tørkede bønner. Fra midten av 1900-tallet eksploderte populariteten og utviklingen av spillet til det vi i dag kjenner som bingo. For litt over ti år siden ble bingo overført fra de landbaserte lokalene til nett. I dag har flere og flere spilleaktører adoptert bingospillet i sitt spill sortiment og online bingo omsetter for milliarder i USA, Canada, Storbritannia og Norge. Mya av årsaken til suksessen på nett ligger i tilgjengeligheten hvor du har muligheten til å spille hvor du vil og når du vil. I tillegg utgjør bingospill en sosial arena hvor du kan snakke med andre spillere – en heterogen gruppe individer med vid aldersvariasjon. Det er dermed hevet over enhver tvil at  bingo treffer en bred gruppe av spillere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin