hits

Kattnakken - en litt annerledes butikk

For en tid siden fikk jeg tilsendt en parkdress og en lue fra Kattnakken for å teste dette.  Dette var ting som både meg og Damen likte veldig godt, både design, farger og alt egentlig.  Jeg liker godt produktene, og dama som driver butikken er veldig koselig, så jeg håper dere alle sammen kan gå inn på  http://www.kattnakken.no/store og finne deg noe du kan bestille. Det fortjener hun.

 Jeg oppfordrer alle til å kjøpe seg et eller annet derifra. Om det er en lue, dress, votter eller hva som helst. Det er veldig god kvalitet på sakene, og det ser veldig bra ut.

4 kommentarer

Bestillte et par regnvotter da mine egne er ødelagt, parkdressene passer nok ikke til en voksen mann. Håper det hjelper litt :)

supert! du kan jo prøve å få på deg en parkdress.. tror det hadde slått ann på sosiale medier.. :)

heisann! flott at du hjelper denne damen da :) mye flott på siden,men selv handler jeg sjeldent barneklær og klær på nettbutikk. jeg ønsker og se og kjenne på kvaliteten på klærne. ha en riktig god helg! satster på at damen får mye besøk og folk som handler både på nettbutikk og på selve butikken :)

jeg kan garantere deg at kvaliteten er helt super, men hun har jo også en butikk du kan stikke innom. :) Ha en flott helg, så sees vi vel ;)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin