hits

Quality Hotel & Resort Kristiansand

Før vi selv fikk barn, så var et utpreget barnevennlig hotell noe strengt tatt verken jeg eller damen ville tatt i med ildtang, nå derimot når vi selv har to små å hale rundt på er det alt vi vil ha. Det er tross alt mye bedre å dra en plass der barn kan være barn enn å føle at enn må be om unnskyldning for at barna oppfører seg som nettopp barn.


I fjor sommer var vi i Disneyland, der hadde vi jo selvfølgelig booket et barnevennlig hotell. På det hotellet betydde barnevennlig «overdose med sukker og fett til frokost» samt noen automater som spydde ut kinderegg med overpriset neonfarget plastfigurer hver annen meter. Ikke helt topp!

Quality hotel and Resort Kristiansand er også et barnevennlig hotell, men i en helt annen klasse.

Hotellet ser stilig ut, til tross for at det er barnevennlig. Rommene var flotte, vi fikk plass til både barnevogn, og seng til både minisvinet og mikrosvinet vårt. Frokosten var også tilrettelagt for barn med at det var gjort små justeringer som smaksatt melk, prim, nugatti, peanøttsmør (og du som leser dette og tenker med en selvgod mine, det er usunt, det får ikke mine barn, så slapp av, utvalget er enormt, du kommer tidsnok til havregrynet) Minisvinet vårt fikk et nytt favorittbrød (rugbrød med gresskar kjerner) mikrosvinet tygget fornøyd i seg vannmelon. Mannen som laget omeletene på frokostserveringen var en opplevelse å bare følge med på, han kan sikkert kunsten å småprate med en stein. Og han laget veldig gode omeletter.

Fantastisk frokost

Siden det var påskeferie så fikk minisvinet vårt påskeegg når vi sjekket inn, og resepsjonen var pyntet med ballongpåskepynt (ikke nødvendigvis noe du pynter med på hytta de i påskefjellet,men det var skikkelig stilig) Videre hadde hotellet eget påskeprogram for barna med ansiktsmaling, ballongskole, diskotek og kino. Hotellets underetasje var et stort lekerom for barn stappet fullt med leker av type prinsesse slott og rutsjebane. Bassengområdet er rent og pent og har en grunn del til de små.Det å bo på dette hotellet var en opplevelse for treåringen vår, som i dyreparken begynte å mase om å gå tilbake til hotellet, hun ville i svømmebassenget. Når vi var på vei ut i bilen for å reise hjem måtte hun på 3 dra oss inn igjen i resepsjonen, for hun ville si takk til damen som eide hotellet.

Hotellet anbefales for de som ikke kunne tenke seg en påske på fjellet om alt smalt, og alle med små barn. Vi kommer garantert til å dra dit igjen.

 

Én kommentar

[…] har vi nettopp vært i, så vi reiser nok ikke tilbake dit i sommer. Så det blir jo en del tid å fylle. Så spørsmålet […]

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin