hits

Alt vi kan leve med

Jeg og damen, vi kan venne oss til så mangt her i huset. Et hederlig unntak er om det er noe damen har sterke motforestillinger mot, da skjer det endringer ganske kjapt. Men vi kan venne oss til de rareste ting. Når vi flyttet inn i leiligheten vår så var kjøkkenet vårt lilla, og gult! Og ikke en sånn hyggelig påskegul, men en sånn sykelig utseende gulgrønn, den lignet på den fargen tegneserie figurer får om de blir uvel. At det skulle males, og det så kjapt som overhode mulig, det var jeg og damen heilt enige om. Tre år senere malte jeg det, og jeg malte det kun fordi vi helt tilfeldigvis hadde mer maling igjen etter at jeg malte minisvinets rom.

Da vi flyttet hit så hadde vi enda ikke solgt den gamle leiligheten vår, så vi trengte to sett møbler, noen til å ha i den nye leiligheten slik at vi kunne bo der, samt noen til å ha i den gamle leiligheten slik at det så fint ut der når vi skulle ha visning. I den forbindelse fikk vi et gammelt spisebord og spisestoler av en venninne av damen. Med en gang vi ikke trengte det lenger skulle vi gi det bort, men det står jammen her enda. Stolene trakk vi om i fjor, og jeg spraypaintet det med R2-D2. Dette er ikke noe vi gjør fordi vi liker å gjøre den type ting, men fordi vi er for late til å skaffe oss noe nytt. Nå er spisebordet vårt så stygt og fullt av hakk og til og med jeg ser det.

Men å skaffe seg et nytt er jo et grusomt prosjekt, da må vi i møbelbutikk, finne parkering, unger ut og inn av bil, bli enige, så må det gamle bordet ut. Nei faen heller, bordet blir. Da vi kjøpte ny sofa, satte vi bare den gamle på tvers på stuegolvet og håpet på at vi ikke skulle venne oss til at den sto der. Noen hentet den, ellers hadde vel stått der enda. Ekstrasengen vi satte opp på nyttårsaften, den står enda pent og pyntelig framme. Ingen av oss ser den en gang, vi bare legger ting oppi den, og av og til når begge ungene kommer opp i sengen så rømmer jeg dit for å få litt sårt tiltrengt søvn. Men vi tok hvertfall nylig ned juletrelysene vi hadde hengende ute, og jeg tuller ikke, vi gjorde det nylig, det er snakk om dager siden.

Men da en julepynt kom ned, så sprang der frem noen ekstra inne, så vi har julepynt på kjøkken. Og påskepynt i stua. Om jeg og damen legger oss i selen, så er det mulig vi klarer å skaffe et 17 mai lys eller pynt eller noe som vi nok hvertfall har framme til Halloween. Forøvrig hadde damen en lengre periode hvor hun oppbevarte post i kjøleskapet. Så noe voksnere har vi vel blitt med årene, nå går posten enten i voksenpermen der vi har kjedelige voksenpapirer eller i bosset. Den beste formen for sånn voksenperm jeg noen gang har sett er en venninne av damen som hadde en pen og pyntelig perm med fullstendig oversikt, og en egen kategori for lindorff!;)

Nå nok rant om galskapen her i huset. Tenk ju, good night!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin