hits

Arvelig morbiditet?

Damen er et morbid menneske.

Jeg ser min gode venn Wikipedia definerer morbid som et menneske som kan lengte etter døden, og har en sykelig fasinasjon av døden, men det er ikke slik damen er morbid.

Men hun elsker skrekkfilmer, desto blodigere og brutalt desto bedre. Hun leser bøker om seriemordere, og desto mindre fint de har oppført seg, desto kjekkere er det.

Har de da i tillegg laget seg møbler eller klær av menneskehud, eller var kannibaler, da er det helt topp. Sykt men sant.

Og damen er jo langt i fra den eneste som har denne fasinasjonen. Jeg undres meg over om damens morbiditet( er det et ord, eller bare noe jeg dikter?) er arvet fra hennes mor igjen?

Jeg mener bestemt å ha hørt svigermor sagt at hun aldri gidder å se ferdig en film om ingen dør blodig de første fem minuttene.

Om nå denne teorien min skulle stemme, så følger nå morbiditeten et tredje slektsledd. Minisvinet spør spørsmål om død og begravelse, hun forteller at de leker døde i barnehagen, og her for et par dager siden så sang hun følgende sang:"mammaen min er død, pappaen min er død, lillesøsteren min er død, det er bare jeg igjen her" I tillegg påsto hun at dette var en sang hun hadde lært i barnehagen.

Ellers har vi tipptopp mental helse!;)

 

 

[gallery ids="3668,3667,3666"]

 

Én kommentar

Vel, Jr. har også hatt noen slike omganger, men da ikke forbundet med begeistring - mer bekymring. Som i at han savner besteforeldre som døde når han var 9 mnd gammel, at han ikke vil at noen skal dø noensinne, at når han er død og begravet kommer han til å savne meg osv. :(
Og siste, minst hyggelige: Seksåringen har funnet ut at han gjerne vil tro på Gud, slik at han kan havne i himmelen om han skulle dø. Og så håper han at pappan og bonusmammaen og jeg også snart begynner å tro, slik at vi kan møtes der... :(

Prøver å forklare at dersom ingen noensinne døde, så ville det ikke bli plass til nye mennesker og utvikling, og at de fleste som dør er gamle og slitne, slik at mange synes det ikke er så ille å få lov til å hvile nå.

Dog er zombier stas, og når han leker at han er figurer fra Ninjago eller Marvel Superheroes så slaktes fiender ned for fote uten betenkeligheter.
Når jeg minner ham om at de er mennesker og at man faktisk ikke kan pøse på med flammekaster uten at folk har gjort noe galt først, og selv da skal man helst prøve å arrestere fremfor å flambere, så er det plutselig roboter han slåss mot i stedet... ;)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin