hits

Jeg vil ha ny TV!

Jeg har gått lenge og tenkt på om jeg skal kjøpe meg en ny TV nå, og jeg har endelig funnet meg en TV jeg kan tenke meg.

Denne er stor nok, og med det nye designet som er buet så får man et helt nytt perspektiv på ting, og som den teknofile mannen jeg er så er dette helt sykt kult!

LGs nye buede OLED TV utfordrer oppfatningen av hva som er teknisk mulig. Den innovative buede skjermen i kombinasjon med  høyeste bildekvalitet gir deg en oppslukende opplevelse som du aldri tidligere har sett. Et helt nytt perspektiv på tv som vi kjenner det. Velkommen til vår nærmeste forhandler.

Med den nye OLED-teknologien får du ikke bare en enorm detaljrikdom og bevegelsesskarphet. Ettersom hver eneste en av de 8,3 millioner sub-pikslene kan tennes og slukkes, får du et unikt svartnivå med større kontrast. Nye LG OLED er den første tv-en i verden som kan vise hele fargespekteret. Forbered deg på en bildekvalitet som er nærmere virkeligheten og som yter innholdet rettferdighet. Les mer

[iframe src="http://player-services.goviral-content.com/video/17039" width="600" height="467"]

 

Nå gjelder det bare å begynne å legge inn aksjer hos damen slik at vi kan få innvilget kjøp av et nytt "familiemedlem" :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin