hits

Spesialbutikker

Spesialbutikker - Spesial butikk, heter det egentlig det? Det jeg mener er kjøp ting og tang i butikker som er spesielt gode på nettopp den tingen og tangen. Jeg leste på nett at spesialbutikker forteller om at det ikke går så bra lenger, selv i storbyen der vi ofte er litt kresne på ting. Og i mange mange år har jeg egentlig brydd meg fint lite om dette. Helt til ikke bare ble jeg voksen, men studentlivet opphørte, jeg fikk meg skikkelig jobb og med det penger og tada plutselig kan jeg handle på Idsøe.

Idsøe

Jeg elsker kjøtt. Og Idsøe har det beste kjøttet. Og hvorfor har de det beste kjøttet? Fordi det er kjøtt ( hvertfall stort sett kjøtt) Idsøe holder på med. Om spesialbutikkene skulle gå dunken og jeg må ta til takke med Gilde grillpølser. Og ja, jeg vet det er en i-landsgreie, men det er ikke bare det heller. Det å støtte lokale næringskrefter er jo nødvendig for at samfunnsøkonomien skal gå rundt. Der klarte jeg jammen og se stort og lite på ting på en gang. Vi grillet i hagen her en dag. Pølser fra Idsøe såklart. Damen laget pølsebrød og løkkompott, så ble straks kjipe grillpølser langt ifra kjip allikevel. Damen handler også på Idsøe ( hvilket som er ironisk med tanke på at hun er veggis) hun handler oljer, eddik, og risotto ris der. Superbra risotto er en annen vare jeg vil anbefale, selges blant annet der. Veldig søt bruksanvisning på den i tillegg til at den smaker godt.

Superbra Risotto

Og hvem baker brød? Mange. Hvem baker best brød? Jacobs på storhaug. Vi har ikke vært flinke til å handle brød hos bakeren, men vi skal bli det. Jacobs på storhaug selger bakervarer, og har en veldig koselig cafe. Og før jeg avslutter denne lille ranten min, så vil jeg bare gjøre obs på at dette blogginnlegget ikke er skrevet for verken jacobs, idsøe eller superbra risotto. Og jeg har verken fått kjøtt eller brødsmuler som takk for innsats, jeg synes bare vi skal støtte opp om lokale annerledes næringskrefter. Dette er selvfølgelig ekstra viktig når det gjelder kjøtt. Mmmmm kjøtt!

Jakob's brød

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin