hits

Katt og barn! - igjen!
Å legge minisvinet er som en drøm. Det er utrolig enkelt, det har funket helt fra hun var liten. Vi etablerte rutiner og holdt på de.

Med mikrosvinet derimot så er det ikke like enkelt, noen ganger kan vi legge henne våken så sovner hun av seg selv, men det er ikke så ofte. Men vi har sett at det går bedre og bedre, så håpet er jo at det vil bli like lett og legge henne som å legge minisvinet. Men det er jo flere ting som kan forstyrre søvnen for en så liten en, tenner f.eks. Vi tror at tenner er rett rundt hjørnet for mikrosvinet. Hun er mye oppi munnen med hendene og smiler fra øre til øre når hun ser flasken sin med dentinox.

Nå som det har blitt såpass varmt så har mikrosvinet hvert grinete på ettermiddagen, hun er alltid varm, ( arv fra min side av familien, feit og varm!:) så nå når verden også er så varm, og soverommet vårt er kjempevarmt når det er kveld for henne. Så de siste dagene har det krevd en del innsats og få henne til å legge seg for kvelden.

Så har hun lagt seg, og sovet fint noen timer, da hører jeg et rart hyl over babycallen og jeg løper inn til henne. Jeg har aldri hørt henne hyle slik før, jeg har hjertet i halsen når jeg river opp døren inn til rommet hennes. Men det er ikke mikrosvinet som hyler, det er katten.

Via minisvinets rom, og gjesterommet har han sneket seg inn på vårt rom og oppi sengen til mikrosvinet. Han har vekket henne, og hun er kjempeglad for å se ham og tar tak i pels og værhår det hun er god for. Jeg befrir katten, mikrosvinet begynner å gråte fordi katten går sin vei, jeg skifter bleie på henne, synger og bysser og tenker med meg selv at der lærte i det minste katten noe. Han gjør ikke det igjen. Når mikrosvinet endelig har sovnet, så legger jeg henne bare ned i vår seng, tar ikke sjansen på å flytte henne opp i hennes seng, jeg vil bare ha noen timer i fred og ro foran dataen nå tenker jeg med meg selv. I det jeg reiser meg opp for å gå ut, da kommer katten stormende, kaster seg oppi sengen, åker seg helt inntil mikrosvinet, som bråvåkner, og er i akutt lykkerus. Katten er jo tilbake, tar tak i pels og værhår og river til det hun er god for, jeg befrir katten, mikrosvinet begynner å hyle når katten går sin vei, så var det på an igjen . . . .

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin