hits

Hvordan få slutt på kattebæsj i blomsterbed?

Dette er forhåpentligvis en historie om hvordan jeg ved å få tiss i postkassen slipper å få bæsj i blomsterbed.

Jeg har fått tiss i postkassen! Og det er min egen skyld.

Det var også en meget rar opplevelse å gå å vente på å få tiss i postkassen og glede seg til det..

Før var det vanskelig å få tak i Coyote-tiss, man måtte gi coyoten masse saft og bare sitte og vente, nå kan man bare gå på internett og bestille det hjem i postkassen :)

Jeg har bare blitt så vanvittig lei av å gå rundt å plukke opp kattebæsj fra blomsterbed at jeg er basicly villig til å teste det meste. Jeg var først inne på tanken å prøve ulv, bjørn eller gaupe, men etter å ha undersøkt litt (søkehistorikken min er fantasisk nå.. :) ) så fant jeg ut at coyote-urin er visst det som skremmer katter mest, så da ble det coyote vi falt ned på.

Det finnes overraskende mange steder på internett hvor man kan kjøpe urin. (hvem skulle ha trodd det) Men vi falt litt for "Peemart" - Your best discount online source for 100% real predator pee and animal urine.Så tok det litt under 1 uke, så hadde vi hele postkassen full.Jeg visste ikke hva som var best tiss, så her må vi bare prøve ut litt forskjellig. Men OMG som det lukter, det kommer fint gjennom flasken, posen og posen det var inni.

Nå har jeg strødd litt granuler rundt om kring rundt hagen og i blomsterbed og jeg har sett 0 kattebæsj siden. (2 dager - og vanligvis så ligger vi på 1-2 kattebæsj pr dag) så det er veldig bra. Vi krysser fingre og tær.

5 kommentarer

Om dette ikke virker, prøv Strihåret Vorstehhund :)

Det låter intressant om det fungerar. Jag är också trött på detta då alla katter kommer till vår tomt och lämnar restprodukter, eftersom vi inte har någon katt själv.

Spennende å se om dette funker. Vi bruker å strø godt med sort pepper i blomsterbedene 1-2 ganger i året. Første gang på tidlig vår når snøen har smeltet, og en gang på tidlig høst/ sen sommer. Har gjort dette de siste 3-4 årene, og ser ut for at det funker fint. Den enorme monsen til naboen holder seg i alle fall unna:-)

Salam! Spent på oppdatering her, sliter selv med endeløse mengder kattebajs og har ikke funnet noe som funker. Kjenner at jeg er klar for å gi coyotepiss et forsøk :-D

Pappahjerte: vel, skulle ønske jeg kunne rapportere om strålende suksess.. men foreløbig ikke.. jeg driver å tester andre ting og, så skal jeg komme med oppdatering snart.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin