hits

11 sykt creepy bilder av fedre og døtrene sine


Showtime

Renhetsball - det vil vel være den beste oversettelsen til norsk. Kjenn litt på det ordet da. Purity ball. En tilstelning hvor unge jenter går gjennom et rituale, involverer fedrene sine og feirer at de ikke har hatt og ikke skal ha sex før de gifter seg. Fedrene skal også være en eller annen form for "kjæreste" frem til hun gifter seg. Jeg er målløs.

Kun Kystkhets-undervisning eller Abstinence-only education som det heter der det blir brukt mest har rot i den flotte ideen om at tenåringer hører på og respekterer de som er voksne. Og derfra blir det bare dummere. Abstinence-only jobber for å få det eneste livsstruende problemet i verden som kan bekjempes med ballonger til å bli noe stort og uhåndterlig. Vi har faktisk klart å komme så langt i verden nå i dag at til og med paven har sagt at det er ok å bruke kondom i noen tilfeller.Jeg må jo bare si at jeg ser på det hele med skrekkblandet ambivalens. Altså, ikke purity ball, det er fucking sykt..

Fra boka Purity av David Magnusson:

?A Purity Ball is a formal event where girls or young women and their fathers participate in a ceremony. The daughters dress up in ball gowns and the evening usually consists of dinner, a keynote speech, ballroom dancing, and a vow by fathers and daughters. The girls make a pledge to ?remain pure and live pure lives before God,? to stay sexually abstinent until marriage. Their fathers sign a commitment undertaking to protect their daughter?s purity.

The father or mentor pledges ??to shield and protect his daughter; to live a pure life himself as a man, husband and father; and to be a man of integrity and responsibility, acting as a role model for his family.? (via iacknowledge)

Som far skal man faktisk signere en kontrakt (se under) med dattera som vitne.

Dette gjelder altså ikke bare sex. Disse jentene skal da ikke holde hender, kysse eller gå ut på date med noen andre menn enn sine fedre helt til de gifter seg. Dette dreier seg ene og alene om menn som prøver å kontrolere jenter/kvinner ved å påføre skam og kontroll. Hvor disse mennene får det fra lurer jeg på. Hvordan kan de være så sykt opptatt av sine døtres jomfrulighet? Nå er det noen år til jeg kommer dit selv men jeg håper jeg skal klare å ha et sunt forhold til det hele.

Hvordan hadde det sett ut om det skulle være motsatt? En gjeng gutter som skulle love bort jomfruligheten sin til mødrene sine...?

Patheos skribent Libby Anne skriver:

Why not teach girls other ways to be validated? Why not teach girls to value their skills and abilities and dreams, rather than to equate their worth with their bodies or beauty? Why not teach girls that they are internally valuable, and that what males around them think of them is completely irrelevant to that?

Instead, the father / daughter purity culture feeds the idea that girls are only valuable inasmuch as they are valued in the eyes of the men around them, be that their boyfriends or their fathers. It teaches girls that their value lies in their bodies and in their relationship to men. It tells girls that it is healthy to pin your source of validation to male affirmation, but that that affirmation should come from their fathers rather than from boyfriends.

Så en samling med noen av de mest creepy bildene du har sett.

?????????????????????????????

Dette bildet er av ei dame som heter Olivia. Du kan lese et intervju med henne på denne siden, det er ganske sykt.

 

Hva har dette med noen som helst sak å gjøre?

 

For min del blir dette rett og slett en syk blanding av Eyes Wide Shut og en eller annen form for kult.

 

Noe av de mest creepy bildene jeg har sett på lenge..

En ting til, hvorfor er det ingen som smiler? Vet de selv at det er creepy? 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 kommentarer

Utrolig kule bilder, særlig bakgrunn og symbolikk. Her har vi å gjøre med republikanernes kjernevelgere og deres maktspråk, store familier og gode soldater. Elles synes jeg ikke noen av bildene er over grensen for hva jeg vil karakterisere som usmakling incestuøsitet. Hvis du har lyst, Hallgeir, må du gjerne for meg ta slike bilder om 11-12 år - jeg skal ikke avskrive deg som ko-ko :)

Mørika, føkk yeah!

Jørn: vi får være enige om at jeg har rett.. ;) Jeg har ingen planer om slike bilder.. Måtte blitt med meg g deg eventuelt..

Bildene er ikke så ille, men som du sier at fedrene blander seg inn i døtrene sin jomfruelighet er leit...skikkelig leit...at det skal være avgjørende på om man kan fremstå som vellykket eller ei...skikkelig twisted.

En ting er å lære barna sine om måtehold ovenfor mat, alkohol og sexpartnere, men å ta over styringen av kropp og tanker...skremmende. Ville heller blitt født som gullfisk enn som datter der.

Britt Elin: Vi får bare være enige om at jeg har rett. ;) Men enig i de andre tingene du sier.

Slik tenker ca 70% av verden, inkluder islam, kristendol og hinduisme. Ikke rart overhode dette. At du synes dette er creepy gjør faktisk deg litt creepy i mine øyne.

*grøsser* Med tre døtre her i hus, så håper jeg vi heller greier å få til at de har et sunt syn på kropp og seksualitet. Med kontroll kommer opprør... Synes personlig mange av de bildene var lite hyggelig, kan ikke sette fingeren på konkret hvorfor, men var noe med stilling og plassering av hender osv. Sånne oppstillinger ser man som oftest på bilder hos ektepar i mitt hodet. Men mulig jeg er dum😝

Terje: i såfall har jeg litt ting å takke den guden jeg ikke tror på for. 1. at 95% av vennene mine også synes det er creepy. 2. at jeg ikke er like rar som du.. :) vi får bare være enige om at jeg har rett..

Lene: helt enig Lene!

'Murica!

La nå folk få leve slik de vil og slutt å være moralens høyborg

Tine: Velkommen tl denne borgen. Det er dessverre ikke så mye moral her.. En ting jeg lurer på: "La nå folk få leve slik de vil og slutt å være moralens høyborg" - gjelder det også kvinnelig omskjæring? Blogging slik man vil? (Uten sammenligning forøvrig.. Er det kun du som skal bestemme hvilke ting folk skal få "leve som de vil med" eller er det alles plikt å gi beskjed om urett? Hvis det kun er du, kan du være så snill å lage en liste slik at vi enkelt kan få oversikten?

Hva er det som er galt med bildene? Dette er fedre som tar sin forelder rolle seriøst i et samfunn som stadig blir mer og med fordervet.

Ser du på problemet med tenåringsgraviditet i USA så vil du fort forstå at dette er et viktig emne, men den delen av saken tok du selvfølgelig ikke med i ditt innlegg.

Hallgeir ønsker åpenbart at hans datter skal jobbe i en eller annen form for sexindustri hvor han selv kan komme på besøk, da han er urovekkende "åpen" om sexlivet til sine barn....wtf....barnevernet next. Disse fedrene bryr seg, du gjør narr av dem for det....gratulerer, du er et forferdlig menneske og far.

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin