hits

Jentungens første Convention

Jeg og jentungen var på hennes første convention i helga. Metrocon 2014. Jeg stod litt på stand for laivklubben jeg er med i og tenkte at det kunne være kjekt for jentungen å se litt kule kostymer ol. Planen var egentlig bare å være der på lørdagen, men OMG sånn jentungen koste seg!

På vei hjem i bilen på lørdag så spurte hun om hva konkurransen gikk ut på. Hun hadde nemlig overhørt noen som snakket om konkurranse på søndagen, den ville hun være med på. Siden hun kan være litt skjenert til tider, så fortalte jeg henne hvordan konkurransen utføres og at hun måtte ut på scenen ol, men det var bare kjekt synes hun. "Du må kle deg ut du også pappa, så kan du være med meg på scenen". Så da ble det visst sånn.


http://www.nordicgarrison.net/

Veldig koselig møtte med Martini- Jentungen var veldig glad for å ha møtt Rapunsel
Meg og jentungen på gulvet mens vi hørte på Ingve Connoly GranJentungen og dattera til en kompis - hun var helt awesome og jentungen er nå veldig stolt for å ha fått seg en ny venn som er ungdom.. :)


Jentungen står på standen til Ice-Fairy Dreamcakes - de har noen av de kuleste cupcakene du får tak i. Vi brukte dem til jentungens 3års dag. Kule og veldig gode cupcakes.http://www.nordicgarrison.net/ - Mer kule ting fra Nordic Garrison

Jentungen ble veldig mye mer selvstendig i løpet av helga, etter hvert gikk hun ned helt på egenhånd og kjøpte toast på egenhånd. Hun hadde en "oppvåkningen" som var ganske stilig når hun gikk å satte seg på "tribunen" selv, og da jeg ikke ville bli med henne gikk hun selv og når hun kom ned igjen over 15 minutter senere sa hun: "Ja pappa, du hadde helt rett! Jeg kan ta vare på meg selv..."

Meg og jentungen på scenen under Outfit konkurransen på søndagen, Den onde heksa og hennes livvakt, Sir Dancealot. Det var orntlig artig å få være med henne på scenen, til å begynne med så ville hun ikke høre snakk om at vi skulle gjøre noe som helst på scenen, men etterhvert ble hun mer og mer modig i forhold til hva vil skulle gjøre der ute. Etterpå snakket hun om alle tingene vi skal gjøre til neste år.. :)

Sir Dancealot i full mundur. Ble ganske tungt etter 6-7 timer.. (ringbrynja er vel 10-15 kg)  men men, hva gjør man ikke for de små?

Jeg har hatt det sykt gøy, og ser veldig frem mot arrangementet neste år også.

8 kommentarer
Kristoffer Eike

Kristoffer Eike

Håper på å se dere til neste år også, forventer en re-match med den lille "heksa" etter at hun slo meg i lyssabel duell.. Men denne gangen skal jeg vinne! ^^

- Kristoffer, som var Krisos begge dagene :)

http://swfanon.wikia.com/wiki/Krisos

Kristoffer Eike: Neste år tror jeg det blir mer rustning og så skal jeg gi henne enda mer våpentrening.. :) så får vi se hvem som vinner hva.. :)

Åååh, ser ikke verre ut en at hun storkoste seg! :)

Sofafrue: hehe. Ja hun har absolutt kost seg noe helt sykt.. :)

Hva skal hun være neste år?

Hilsen young padawan jedi

ps:jeg og vil utfordre henne til neste år

Det er koslig å se at dere koste dere så mye, gleder meg å se duellen mellom henne og Kristofer :)

Katrine: ikke sikker.. men ser på et Astrid kostyme..

Karoline: det kan bli kult ja.. Må gjerne filme og legge på effekter etterpå.. :)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin