hits

Kurs i bruk av sosiale medierOnsdag 21.oktober holdt jeg et kurs om bruk av Facebook for medlemmene i Sandnes Sentrum.

Sandnes Sentrum tok for en liten måned kontakt med Vecora, reklamebyrået jeg jobber i, for å få hjelp til å sette opp et kurs om praktisk bruk av sosiale medier. I denne omgang var det primært Facebook som var mest sentralt.

En av tingene som er viktig for meg, og som Sandnes Sentrum var helt enig i, er at deltagerene skal oppleve at de sitter igjen med noe nyttig. Flere andre kurs i denne kategorien er ofte ikke rettet mot deltageren sin situasjon, eller så snakker man på et så teknisk og teoretisk nivå at det er vanskelig å trekke paralleller til hverdagen.

Jeg lagde kurset med tanke på at det skal være nyttig for deltageren, relevant og forståelig. Dette fikk vi tilbakemelding på at var bra og at vi virkelig hadde oppnådd målet med foredraget.

For å holde meg innenfor det som var relevant og en relativt tett tidsplan så valgte vi å sette opp 3 mål for foredraget. Når deltagerene var ferdige skulle de ha nok kunnskap til å kunne lage en plan for sosiale medier, kunne bedre bedriftens facebookprofil og hvordan man kunne bruke Facebook for å øke omsetning.TILBAKEMELDING FRA KUNDEN

"Takk for et god kurs. Mange virksomheter bruke i dag sosiale medier som Facebook.

Hva legger en ut.

Svarene er så ymse.

På kurset med Vecora, lærte vi om hvor viktig det er å ha en plan, tror det er mange virksomheter som svikter her. Kurset gav oss innsikt i hva som bør være med i en slik plan.  Det er viktig å holde seg til planen og sette av tid.

Vi lærte også om hvordan vi som virksomhet kan forbedre Facbook profilen og hvordan vi kan bruke Facebook for å øke omsetningen.  Et godt kurs, skulle gjerne hat mer en to timer for å kunne gå enda mer i dybden med erfaringsutveksling, men det er jo begrenset hva en klar å få tid til på to timer.

Sigrun Gabrielsen
Markedssjef Sandnes Sentrum AS"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin