hits

Er du smart ? Da bør du høre på Justin Bieber.

Jeg skulle veldig ønske jeg kunne skrive at innlegget var sponset, men dessverre kommer det helt uprovosert og jeg får heller ikke betalt for det.Er du smart så stiller du spørsmål ved ting, du tar ikke ting for god fisk og du evner gjerne å utfordre deg selv på ting.

 

Jeg hata sylteagurk. Jeg takla ikke hvordan det smakte, teksturen, at det kom ferdig oppskåret eller at det lå i veske. Det var et prosjekt hver gang jeg fikk burger på MC Donald eller burger king å finne og plukke vekk sylteagurk.  Hatet mitt til sylteagurk var en del av personligheten min.

 

Så plutselig var sylteagurk konge. Jeg hadde sylteagurk på alt. Sylteagurk på hamburger,  Sylteagurk på leverpostei, Sylteagurk på servelat,  Sylteagurk i pytt i panne.

 

Jeg vet ikke når det skjedde, men men verden var snudd på hodet og mitt forhold til mat var anudd på hodet for alltid. Men det hadde aldri skjedd dersom jeg ikke turte å stille spørsmål til egne fordommer eller generelt ved mitt Sylteagurk-verdensbilde.

 

Så, hva har dette med Justin Bieber å gjøre? Vel, det kan se ut som om Justin Bieber er litt som Sylteagurk.

 

Jeg så på Teens react - og flere av de måtte innrømme at de likte det nye albumet til Justin Bieber, jeg tenkte først "oh my God! Så teit, jeg takler ikke Justing Bieber" Men så bestemte jeg meg for å utfordre meg selv, og flere av sangene på det nye albumet hans er veldig bra. 

 

Så, om du er en smart person som liker å utfordre deg selv, sjekk ut Justin Biebers sitt nye album, se om han kan være din sylteagurk..
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin