Den mest hipster tingen jeg har gjort på en stund..

06.12.2015 - 20:01 Ingen kommentarer

Jeg følger med på en serie som heter Shark Tank. Her får entreprenører komme å presentere bedriften sin for å prøve å lokke en av de fem "haiene" til å investere i bedriften. 

For en stund siden var det noen der som lagde sitt eget luksus beef jerky. Det så veldig godt ut, så jeg tenkte at det må jeg prøve. Jeg tenkte ikke engang over hvor hipster det var før jeg la Moose Jerkyen på norgesglass. 

 




Jeg hadde en elgsteik liggende i frysen, så jeg tok den opp til semi-tining for å lettere kunne skjære den i fine skiver, så lagde jeg meg en krydderblanding av salt, pepper, chili, einebær og rosmarin som jeg grei godt inn i skivene med kjøtt. 

 

Jeg satt ovnen på 70 grader og kjøttet var i ovnen i ca 5-6 timer. 70 grader for å drepe ting inni kjøttet, og varmen skal ikke steike kjøttet,  men kun drive ut fuktigheten. 

 

Så er det bare å hive det i norgesglass eller annet som er lufttett. Der kan det holde seg helt fint i opp til 3 mnd. Men etter å ha smakt på det så tviler jeg på det varer så lenge..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger Follow on Bloglovin
hits