hits

advertorial

Syk drage

Sponset innlegg 

 

Vi har ligget hele gjengen med diverse sykdommer de siste ukene. Men vi har byttet på så det skal være likt for alle. Nå har turen kommet til Dragen. 

 

Det så lenge ut til at den skulle avgårde ved døden, men vi fikk reddet den inn til slutt. 

Vil du ha din egen Zoomer Dino?

Sponset innlegg


For noen dager siden la jeg ut litt om Zoomer Dino jeg hadde fått, nå har også du mulighet til å få en. Det eneste du trenger å gjøre er å like Facebook siden til pappasblogg og skrive navnet ditt i kommentarfeltet.

 

Vinner trekkes søndag.

 


r4Pbt_FsFXs


For mer info se her: www.toysrus.no/merker/zoomer

Smart med telefon

Sponset innlegg

 Telefoner er veldig poppis hjemme hos oss. Det samme gjelder iPads og alt mulig som koster penger og som ofte har veldig store problemer med å bli kastet i bakken. Dette kan dog løses. Her er et forslag: (Fisher Price sin "smart phone")

 

Zoomer Pets

Sponset innlegg

 Jentene har fått en ny lekekamerat.

Fremtidens robot-leketøy - Zoomer Pets er her!

Zoomer Pets er leketøy som blander sammen teknologi og gøy for hele familien.Robotdinosauren har mange sensorer og har forskjellige "humør" Den kan være glad, nyskjærrig og sint.


Møt din nye bestevenn! Det søte robotkjæledyret ZOOMER Dino kan sitte, spise, danse, gå og lage kule dinosaurlyder! Lek med den og se den uttrykke seg ved hjelp av de fargeskiftende øynene! Du kan styre den med den inkluderte håndkontrollen eller med hånden din.

 

Stor spenning når pakken kom i posten - alltid kjekt når man skal åpne nye ting.

Det ble selvfølgelig diskusjon om hvem som fikk leke mest med dinoen men hele familien likte godt å leke med den.

 Få Fjordkraft i kontakten!

Sponset innlegg.

 

En av fordelene med å ha Fjordkraft er at det er mange andre som også har det, det betyr at fordelsprogrammet til Fjordkraft kan forhandle inn gode avtaler som kommer deg som kunde til gode. I tillegg har de gode priser, noe som heller ikke skader.

 

Og selv om det ikke har vært allverdens med grill-muligheter enda i år, så lever vi vi fortsatt i håpet, og da er det kjekt å få rabatter på 20% hos Expert på terrassevarmere og grilltilbehør. Eller hva med opp til 50% rabatt på bilvask på Shell bensinstasjoner? mye kjekke tilbud på Fjordkraft Fordel

 

 

Her blir det liv, rai rai.. og skal fortsette å være det.

//AnnonseHvis du hadde sagt at jeg kom til å ha bilde av han DDE-fyren og sitere bandet DDE på bloggen min, så hadde jeg ikke trodd på deg. Det er ikke helt min type musikk og jeg kan nok ikke kalles en DDE-fan. Noe jeg liker svært godt derimot er at hjerte til de jeg omgir meg med slår. Hvis det, bank i bordet, skulle slutte å gjøre det så ønsker jeg at alle som er rundt personen med hjertestans skal vite hva de skal gjøre.

Man kan, som en utrent hjerte- lungeredder gjøre lite galt. Det verste man kan gjøre er å ikke gjøre noe. Hvis noen ligger på bakken med hjertestans, Ring 113 og be om hjelp, utfør hjerte- og lungeredning (HLR) etter beste evne. 

 

Landsforeningen for hjerte- og lungesyke lanserer nå kampanjen ?Redd liv? hvor målet er å øke kunnskapen om hjerte- og lungeredning. LHL har utviklet en gratis app som har samme navn som kampanjen, nemlig "Redd liv". Appen gir gode og tydelige instruksjoner og viser steg for steg hvordan man utfører hjerte- og lungeredning.

 I samarbeid med D.D.E. har LHL laget en film om hjerte- og lungeredning. I filmen viser Bjarne og resten av gruppa hvordan han utfører HLR ved hjertestans. Alt til akkompagnement av deres velkjente sang "Her bli det liv, rai, rai" som har samme takt og rytme som tempoet man skal holde ved hjertekompresjoner, cirka 100 ganger i minuttet. Du kan se filmen her:

 Så om du er i situasjonen, bare husk ?Her bli det liv, RAI RAI?

 

Humor og tabu

sponset innlegg

"Jeg krever effektivitet"

"Maybe she is born with it"

De fleste reklamer er ganske teite, men av og til så kommer det en som er både edgy og morsom. Fallhøyden er stor om man skulle bomme, men når man treffer er det desto kulere.

TENA for menn - er ikke et produkt jeg kjenner veldig godt, men jeg ser på en måte mange måter hvor en reklame for TENA for menn kunne gått feil.

Men TENA for menn sin nye kampanje heter Keep Control og introduserer oss for Stirling Gravitas. Stirling er en mann som har kontroll på livet, uansett om det måtte være billiard, løver, sjonglering med motorsager eller hva det måtte være.

 

Viktigheten av å ikke miste den kontrollen er ikke å undervurdere. Stirling er litt som en ung versjon av Chuck Norris, de har sikkert begge to urinlekkasjer også. Men måten de bruker humor på i denne kampanjen er veldig bra, de klarer å få frem poenget på en bra måte samtidig med at de klarer å gjøre et tema som kunne vært ganske pinlig ganske greit.

Barberte baller - sponset video

/sponset innlegg

Når man skal barbere seg nedentil så er det en del ting som er veldig viktig. Noen ting viktigere enn andre. Ting som å unngå lugging, non-slip, komfort og god evne til barbering er alfa-omega når man prøver seg på såkaldt "Body grooming".

Som en mann  som er ganske så hårete og i tillegg ganske knyttet til ting som kan barberes så synes jeg det er viktig at det gjøres på en så skånsom og behagelig måte som mulig. Og du vet de små plasterene noen må ha i trynet når man har skåret seg i ansiktet..? Du vil ikke ha det på ballene, tro meg.

 

Gillette lanserer nå verdens første barberhøvel for menns kropp.
Jeg har hørt at det er mer og mer hipt og trendy å barbere ulike områder på kroppen, og jeg har gått til anskaffelse av 2 barberhøvler nettopp av denne grunnen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler liksom at høvlen jeg bruker i fjeset skal få lov til å holde seg der, så kan man benytte seg av en annen høvel, som feks. Gillette BODY når man skal prøve seg på manscapingen.


Nøkkelfunksjoner for Gilette BODY: 
3 fleksible blad: gjør den komfortabel og tilpasset de mest følsomme områdene på menns kropp. 
3 komfortband: for skånsom barbering.
Avrundet hode: gjør den tilpasset alle kroppens konturer.
Non-slip håndtak: for total kontroll, selv ved bruk i dusjen. 
System og engangshøvler: er begge tilgjengelige, slik at høvelen passer for alle uansett preferanser. 

Hvordan jobber Lego?

/sponset

Jeg liker Lego, og det kjekt å bygge og det stimulerer hjernen.

Jentungen har fått en del av min gamle lego, men jeg gleder meg sånn til hun blir litt eldre slik at jeg kan begynne å kjøpe den legoen som er kommet nå hvor man kan programmere ol. Det var det ikke når jeg var liten.. :) Jentungen digger både Lego Friends og til min store glede Lego Star Wars.

 Her er en film som viser hvordan Lego Technic gjør når de skal lage de store arbeidsmaskinene. Sjekk overraskelsen i slutten av videoen..

Legos historie

Det var Ole Kirk Christiansen, en fattig snekker fra Billund i Danmark, som fant opp konseptet.

Det hele begynte i 1920-årene som treleker, men på 1940-tallet ble plastlekene introdusert.

I 1953 fikk klosslekene sitt legendariske navn; «LEGO-klossen». Navnet «Lego» stammer fra fra danske «leg godt».

Kilde: Wikipedia

Jeg vil ha ny TV!

Jeg har gått lenge og tenkt på om jeg skal kjøpe meg en ny TV nå, og jeg har endelig funnet meg en TV jeg kan tenke meg.

Denne er stor nok, og med det nye designet som er buet så får man et helt nytt perspektiv på ting, og som den teknofile mannen jeg er så er dette helt sykt kult!

LGs nye buede OLED TV utfordrer oppfatningen av hva som er teknisk mulig. Den innovative buede skjermen i kombinasjon med  høyeste bildekvalitet gir deg en oppslukende opplevelse som du aldri tidligere har sett. Et helt nytt perspektiv på tv som vi kjenner det. Velkommen til vår nærmeste forhandler.

Med den nye OLED-teknologien får du ikke bare en enorm detaljrikdom og bevegelsesskarphet. Ettersom hver eneste en av de 8,3 millioner sub-pikslene kan tennes og slukkes, får du et unikt svartnivå med større kontrast. Nye LG OLED er den første tv-en i verden som kan vise hele fargespekteret. Forbered deg på en bildekvalitet som er nærmere virkeligheten og som yter innholdet rettferdighet. Les mer

[iframe src="http://player-services.goviral-content.com/video/17039" width="600" height="467"]

 

Nå gjelder det bare å begynne å legge inn aksjer hos damen slik at vi kan få innvilget kjøp av et nytt "familiemedlem" :)

Parkdress fra Kattnakken

Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek, og de er velkledd både til barnehage og fritid.

Katten, et selvstendig dyr som er nysgjerrig, leken, smidig, har ni liv og alltid lander på bena. Den elsker å utforske og gå på eventyr.

 

Jeg og jentungen har fått oss en ny parkdress, den er fra Kattnakken, en ny nettbutikk med kule klær til barn. Vi har også fått oss en lue derifra, men den ville ikke jentungen ha på seg akkurat når vi skulle ta bilde.

Både jeg og damen liker godt både design og funksjon på tingene fra Kattnakken. Ting som hvordan de har gjordt det med innebygd refleks i luedusken, og lommer og alt er generelt veldig bra!

Dressen er dødskul

Jeg liker også hvordan dressen ikke er utpreget jentete, og liker generelt fargevalgene de benytter seg av i kolleksjonen.

 

Bingo på nett

Før i tiden måtte man igjennom regn, snøstorm, rekke bussen, eller sykle i regnet, for å kunne gå på bingo. Var man heldig, kom man hjem til gubben (som satt lydig barnevakt) med en heklet gryteklut vunnet på et bingo spill.

Denne hadde du da etter all sannsynlighet betalt en formue for i kjøp av antall spille bonger.

Fruen i huset måtte finne på flere overtalelses kunster etter hvert for å kunne få lov å gå på bingo, for, jo, det var stort sett fruen som spilte bingospill. Gubben ville heller spille poker, slotmaskin o.l. Han ble stort med på bingo en gang i blant for å bevare "husfreden".

I dag kan du enkelt spille online nå på stedet, rett der fra godstolen, uten å måtte reise, og når som helst på dagen (eller natt).

Den første byggesteinen til dagens bingospill ble lagt i Italia på 1500-tallet. Dette lotterispillet spredte seg som en farsott til flere andre europeiske land hvorpå nye påvirkninger resulterte i modifikasjoner av det opprinnelige spillet. Fra Tyskland ble spillet tatt med til USA, da under navnet Beano. Passende nok inkluderte spillet markering av oppropte nummer med tørkede bønner. Fra midten av 1900-tallet eksploderte populariteten og utviklingen av spillet til det vi i dag kjenner som bingo. For litt over ti år siden ble bingo overført fra de landbaserte lokalene til nett. I dag har flere og flere spilleaktører adoptert bingospillet i sitt spill sortiment og online bingo omsetter for milliarder i USA, Canada, Storbritannia og Norge. Mya av årsaken til suksessen på nett ligger i tilgjengeligheten hvor du har muligheten til å spille hvor du vil og når du vil. I tillegg utgjør bingospill en sosial arena hvor du kan snakke med andre spillere – en heterogen gruppe individer med vid aldersvariasjon. Det er dermed hevet over enhver tvil at  bingo treffer en bred gruppe av spillere.

Spill og lek

Å spille og leke er en del av det å være menneske.

Brettspill er et spill som spilles på et brett, ved at brikker settes ut, tas inn eller flyttes rundt på brettet. Brettet kan enten være trykt på en plate, som i Monopol, varieres fra gang til gang som i Settlers eller lages underveis som i Carcassonne I tillegg til brikker brukes også ofte terninger kort, penger og andre rekvisitter. Brettspill avsluttes på forskjellige måter, som oftest ved at man har oppnådd et mål eller etter et vist antall turer/trekk. Som regel spiller man mot hverandre, eller lag mot lag, men de siste årene har samarbeidspill som Pandemic blitt mer vanlige, hvor spillerne spiller sammen mot spillet.

Spilleautomatene har de siste årene hatt en revolusjonerende utvikling og innføringen av internett har gjort at man slipper å reise til Las Vegas eller andre casinobyer for å spille topp moderne spilleautomater og casinospill. Spilleautomater har lenge vært et populært spill blant oss nordmenn og de fleste av oss husker nok de klassiske norske spilleautomatene som var utplassert i de fleste kiosker og kjøpesenter i "gamle dager". Dette var klassiske 3-hjuls norske spilleautomater med mekaniske hjul uten fanzy free spins runder og avansert grafikk. I 2007 nedla regjeringen et forbud mot slike automater og da overtok nettcasinoene som den foretrukne plassen for nordmenn å spille på automater. For det er fortsatt lovlig å spille disse automatene på nett for oss nordmenn! Dette kan man gjøre på online casino på forskjellige steder. (trykk på linken for mer informasjon).

Videospill er spill der deltakeren bruker elektronisk utstyr og en bildeskjerm Slike spill innebærer interaksjon med et brukergrensesnitt for å generere en visuell tilbakemelding på en grafisk elektronisk enhet.

«Video» i ordet «videospill» refererer vanligvis til en rasterskjerm.[1] De elektroniske systemene som brukes for å spille kalles plattformer. Dette kan være personlige datamaskiner eller rene spillkonsoller. De rangerer fra store datamaskiner til håndholdte enheter, slik som mobiltelefoner og PDAer. Spesialiserte videospill, slik som arkadespillvar tidligere vanlige, men har med tiden blitt mindre populære.

Nissan Note

Nå prøver Nissan seg igjen. Andre generasjon Note har akkurat blitt presentert for verdenspressen og kommer til Norge i oktober.

Her snakker vi helt ny bil fra innerst til ytterst – og Nissan har selv store ambisjoner. Målet er å tredoble salget av Note i Europa.

[iframe src="http://www.ayp.no/embed/nissan.html" width="600" height=475"]

Størrelsesmessig er dette en bil Polo/Fiesta-klassen. Lengde på 4,10 meter plasserer den blant de største i klassen – i praksis er den like stor som VW Golf var for noen generasjoner siden.

I tillegg lover Nissan et fleksibelt og smart interiør, med blant annet bakseter som kan skyves i lengderetningen. På den måten kan man velge mellom maks plass i baksetet eller rikelig beinplass for passasjerene i baksetet. Nissan oppgir selv bagasjeromsvolum fra 295 til 411 liter

Nissan Note

Den får også utstyr som vi vanligvis forbinder med større og dyrere biler. Blant annet et system som har fått navnet Nissan Safety Shield. Med dette på plass skal det mye til å bulke under parkering, eller å kjøre på noen i forbindelse med rygging.

Det hele bygger på fire vidvinkelkamera plassert rundt bilen, som gir et 360 graders oversiktsbilde av bilen i fugleperspektiv.

Dette kobles blant annet sammen med en avansert ryggesensor som advarer om objekter som beveger seg bak bilen.

For Nissan Safety Shield skal virke under alle forhold, har den et selvvaskende ryggekamera. Kameraet kan både spyle seg rent og føne seg tørt igjen etterpå.

 

Paco Rabanne - Invictus

Jeg har lenge lett etter en ny godlukt. Jeg har prøvd veldig mye forskjellig, men har endelig funnet en som er akkurat passe for meg. Paco Rabanne kommer nå med en helt ny duft som klarer å balansere dualiteten i alle. Den er atletisk, men laid back, den er frisk, men ikke stram.

[iframe src="http://www.ayp.no/embed/inv.html" width="600" height=475"]

Parfyme (fransk parfum, «godlukt») er en blanding av velluktende eteriske oljer og/eller aromatiske dufter, løsningsmidler som benyttes for å gi menneskekroppen, dyr, objekter og oppholdsrom en «en behagelig duft».

De velluktende kjemiske sammensetningene eller forbindelsene som utgjør parfyme kan bli framstilt syntetisk eller ekstraktet fra dyre- og plantekilder.

Det er kjent at parfyme har eksistert i en del av de tidligste menneskelige sivilisasjoner, enten fra oldtidens tekster eller fra arkeologiske spor. Eksempelvis ble det i graven til den kvinnelige egyptiske farao Hatshepsut funnet en flaske med parfyme.

En frisk duft med marine noter i topp blandet med grapefruktskall og laurbærblad. Duften supplerer den orientalske familien fra Paco Rabanne med en helt ny signatur! Frontpersonen for denne duften er Nick Youngquest , 29 år gammel rugbyspiller fra Australia - Den ultimate atleten!

Menneskers interesse i det ukjente

Vi mennesker har alltid vært interessert i det vi ikke kjenner. Det kan være alt fra andre kulturer og steder, til romvesener og spøkelser. Tenk for eksempel på suksessen filmene og TV-seriene Star Wars har hatt både i Norge og internasjonalt. Det er faktisk en av de filmene i verden som har generert mest penger, og det er nettopp fordi vi mennesker liker å se romvesener og kriger i verdensrommet.

Dette får meg også til å tenke på utviklingen spill har gått gjennom de siste årene. Playstation og Nintendo har gitt ut en rekke forskjellige romvesen og star wars spill  den siste tiden. Også spilleautomatene har tatt en slik vending. Tenk for eksempel på de nymoderne videoautomatene på nett, som for eksempel Starburst (som kan spilles online her). De har på mange måter samme tema som Star Wars, nemlig kriger i verdensrommet.

Begge automatene har symboler og morsomme funksjoner som har med verdensrommet å gjøre. Starburst er en videoautomat med en ellers klassisk oppbygging, 5 hjul og rader. Den har 10 gevinstlinjer, men med den nye morsomme «win both ways-funksjonen» vinner du både fra  venstre til høyre og motsatt retning. Det faktiske antall gevinstlinjer kan derfor sies å være 20.  Symbolene på automatene er en miks av klassiske spilleautomatsymboler, og tegn fra verdensrommet, deriblant 7-tall, stjerner, diamanter og et 8-kantet stjernesymbol. Dette er med andre ord de perfekte spilleautomatene for alle som har interesse av det «ukjente», eller verdensrommet og stjernene.

Det er også mulig å spille slike spill gratis, noe du kan klikke her for å lese mer om.

Liker du verdensrommet, romvesener eller star wars finnes det mange typer spill tilgjengelig for deg- og google er din beste venn om du ikke alt har funnet favoritten. May the force be with you!

Norske blogger Follow on Bloglovin