hits

Jobb

Operasjon i Bergen neste uke

"Har du sjanse til å komme til Bergen neste mandag for operasjon?"

Dama i telefonen er hyggelig og sier at de har fått en avbestilling og jeg kan komme inn allerede klokka 7 på mandagen. Jeg spør om jeg kan ringe damen og undersøke om det går seg til på jobb. Jeg får beskjed om at det går fint, men hun trenger svar ganske kjapt.


Stranden på Sirevåg - Foto: Merethe Clausen

 

Ok, bare for å forklare kjapt, jeg hadde en gastric bypass for litt over 2 år siden, den endret livet mitt 110% og jeg har gått ned nesten 60kg de siste 2 årene. Dette har resultert i ganske mye løs hud iom at huden plutselig har en hel del mindre fett å forholde seg til. Tenk litt på en ballong 6 uker etter barnebursdagen.. uten å bli for grafisk..

Ikke bare skal det passe sånn for meg og damen, men jeg vil jo gjerne at det skal passe for arbeidsgiveren min også, samt at det må også på et eller annet vis passe for damens arbeidsgiver. Jeg kan nemlig ikke løfte særlig mye den første tiden etter operasjonen. Dette passer jo veldig godt ift at det straks er jul og det helt sikkert er veldig lett å ha ansvaret for en på 2, en på 5 og en på 33 i jula. Heldigvis er kona mi helt fantastisk og tar det på strak arm. Så forhåpentligvis så klarer hun å bytte rundt på vaktene sine på jobben slik at jeg ikke må overtale 2 åringen til å frivillig gå inn i bilen.

Heldigvis er hun alltid avbalanser og grei og legger seg i allefall ikke ned på bakken og nekter å reise seg.. Eller andre ting som gjøre at jeg som pappa ikke kan gjøre noe. Det hadde jo blitt problematisk.


Kunstverk på veggen er jo kjekt

En liten røver som klaterer opp på alt mulig og nekter å komme ned.
Her prøver jeg å få henne ut av trampolinen - det kan man bare gi opp.

Så når operasjonen er overstått og jeg ligger å gror i sofaen, så gleder jeg meg ikke akkurat til å være totalt ubrukelig. Jeg har jo visst om operasjonen lenge, men når den plutselig kom så nær, og så rett oppunder jul, så ble det hele veldig rart. Kjente jeg svetta litt i hendene og blei litt stressa faktisk, men nå begynner ting å roe seg.

Det skal jo uansett bli godt å bli ferdig med det. 

 

Kurs i bruk av sosiale medierOnsdag 21.oktober holdt jeg et kurs om bruk av Facebook for medlemmene i Sandnes Sentrum.

Sandnes Sentrum tok for en liten måned kontakt med Vecora, reklamebyrået jeg jobber i, for å få hjelp til å sette opp et kurs om praktisk bruk av sosiale medier. I denne omgang var det primært Facebook som var mest sentralt.

En av tingene som er viktig for meg, og som Sandnes Sentrum var helt enig i, er at deltagerene skal oppleve at de sitter igjen med noe nyttig. Flere andre kurs i denne kategorien er ofte ikke rettet mot deltageren sin situasjon, eller så snakker man på et så teknisk og teoretisk nivå at det er vanskelig å trekke paralleller til hverdagen.

Jeg lagde kurset med tanke på at det skal være nyttig for deltageren, relevant og forståelig. Dette fikk vi tilbakemelding på at var bra og at vi virkelig hadde oppnådd målet med foredraget.

For å holde meg innenfor det som var relevant og en relativt tett tidsplan så valgte vi å sette opp 3 mål for foredraget. Når deltagerene var ferdige skulle de ha nok kunnskap til å kunne lage en plan for sosiale medier, kunne bedre bedriftens facebookprofil og hvordan man kunne bruke Facebook for å øke omsetning.TILBAKEMELDING FRA KUNDEN

"Takk for et god kurs. Mange virksomheter bruke i dag sosiale medier som Facebook.

Hva legger en ut.

Svarene er så ymse.

På kurset med Vecora, lærte vi om hvor viktig det er å ha en plan, tror det er mange virksomheter som svikter her. Kurset gav oss innsikt i hva som bør være med i en slik plan.  Det er viktig å holde seg til planen og sette av tid.

Vi lærte også om hvordan vi som virksomhet kan forbedre Facbook profilen og hvordan vi kan bruke Facebook for å øke omsetningen.  Et godt kurs, skulle gjerne hat mer en to timer for å kunne gå enda mer i dybden med erfaringsutveksling, men det er jo begrenset hva en klar å få tid til på to timer.

Sigrun Gabrielsen
Markedssjef Sandnes Sentrum AS"

Norske blogger Follow on Bloglovin