hits

mars 2011

Vill panikk!

I forrige uke opplevde jeg det mest skremmende jeg har opplevde til nå.

Jeg og Damen gav Hudyret mat, tomat, avocado og koreander, da hun plutselig lagde et rart ansiktsuttrykk. Jeg forstod ikke helt hva som skjedde, men jeg forstod at det var _noe_ som var galt.

Så la jeg merke til at jenta mi ikke pusta lengre, men jeg fikk ikke panikk likevel.

Vi tok henne opp av stolen, jeg kunne se i øynene hennes at hun var ganske redd.

Jeg dunka henne i ryggen ganske så bestemt et par ganger, så begynte ho å grine. Da begynte jeg og å puste igjen.

...så kom panikken.

 

Etterpå har jeg vært redd for at bitene i maten hennes er for store, stopper opp mating for å sjekke at ho puster, og kan fortsatt kjenne følelsen av panikk når jeg kjenner litt etter.

Sitting forbudt!

Lille Hudyret har fått en ny "tic" eller sær-ting.

Noen ganger får jeg ikke lov å sitte. Ho vil ikke ligge på gulvet, bare bli holdt og ikke pokker om jeg får lov til å sitte, jeg skal holde henne og STÅ I RETT!

Jeg regner ikke med at det blir irriterende i lengden nei..

Den obligatoriske vognssjekken - hva er den?

Det finnes visst en hel del ritualer man må følge. Dette visste jeg. Men etter jeg ble pappa er det plutselig en hel drøss med nye ritualer jeg ikke fatter bært av. Et av disse er "vognsjekken".

Hva er så "vognsjekken", hører jeg du spør.

Jo, "vognsjekken" er når man er ute å går tur, så treffer man folk med vogn, og da er det visst vanlig/høffeligt/dannet/best for deg at du kikker ned i den andre vogna og nikker annerkjennende. Damen visste heller ikke dette, og det ble veldig "pinlig" stemmning.

Hvilke ting kan/bør man si?

"Oj, oj oj, for et fint og rundt hode"

"så tjukk han/hun er"

"oj, den var rosa.."

Jeg må helt ærlig si at jeg aner ikke.. jeg ser bare nedi vogna, nikker annerkjennende og holder kjeften min..

 

Sliten, og lenge siden sist.

Jeg har ikke skrevet på bloggen på en stund. Jeg har rett og slett ikke hatt så lyst, eller i og for seg så mye å skrive om.

Meg og Hudyret har det veldig flott hjemme, men det er mye rutiner og jeg har blandt annet ikke fått vært med i barselgruppa jeg har vært med i fordi jeg syns det ødelegger for mye av dagen til hudyret. Jeg hadde det veldig gøy der, men iom klokkeslettene det var på, så passet det dårlig for ungen.

Jeg har derimot blitt med i en "pappagruppe" som treffes hver onsdag på Midjord bydelshus. Det passer perfekt i dags-rutinen vår og er 5 minutter å gå hjemmefra, så vi koser oss der. En ting som er annerledes med pappa-gruppa er at ungene er veldig forskjellig alder, noe som er kjekt.

En av tingene som har gjort at jeg har hatt lite tid til å skrive, er at jeg har lvl'et en karakter i wow fra 30-85. Jeg spillte den for 3 år siden, men plukket opp wow nå etter Cataclysm kom ut. Og wow har blitt et helt nytt spill.  Jeg er ganske solgt.. :) Så om du spiller, så heter jeg Undeadshaman på Talnivarr. (Tauren Druid) :)

Men skal prøve å skrive litt oftere..

Norske blogger Follow on Bloglovin