hits

mai 2013

Hilsener min venn,

Hilsener min venn,

Det er faktisk en glede for meg å skrive dette brevet, som jeg tror vil være en overraskelse til deg som vi aldri har møtt før, og jeg er dypt lei meg hvis jeg har på noen måte forstyrret ditt privatliv. Jeg er Mr Paul Fletch Fra Harlsden, North West London, her i England. Jeg jobber med Santander Bank Plc i London. Med respekt og hensyn, jeg skriver du fra mitt kontor for en transaksjon som vil være av enorm fordel for oss begge.

I min avdeling, blir den Private Banking leder (London

Regionkontor). Jeg er den personlige regnskapsfører til sent Mr.Ron Bramlage en forretningsmann, en amerikansk statsborger som dessverre mistet livet, hans kone og deres fire barn når deres lille airoplane krasjet inn i et myrlendt område i det sentrale Florida den 7. juni 2012. Mr Ron Bramlage, en fremstående forretningsmann som eide Roadside Ventures LLC og også en eiendomsmegler, hadde planer om å komme og investere i fast eiendom og andre lønnsomme forretningsforetak her i England som han avsatt den totale summen av £ 13.7 millioner GBP (Tretten millioner syv hundred thousand pounds) i en konto her i banken vår som jeg tror ingen visste om det.

Valget av kontakter du er vekket fra den geografiske natur hvor du bor, særlig på grunn av sensitiviteten av denne transaksjonen og konfidensialitet her. Nå vår bank har ventet på noen av de pårørende / partnere som kommer opp for krav fra fondet Sykdomsområdet person, men ingen har gjort det ennå. Jeg personlig har vært mislykket i finne slektninger / partnere.

Jeg søker herved ditt samtykke til å presentere deg som den neste av slekt / partner til den døde, slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt til £ 13.7 millioner GBP (Tretten millioner seven hundred thousand pounds) kan bli utbetalt til deg. Mer også jeg sikre deg at denne virksomheten er 100% risikofritt. Dersom dette forslaget er akseptabelt av deg, kan du forsøke å svare meg umiddelbart

Jeg vil ikke unnlate å informere deg om at denne transaksjonen er 100% risikofritt. På glatt avslutningen av denne transaksjonen, vil du ha rett til 40% av den totale summen som tilfredsstillelse, mens 10% vil bli satt til side for å ta vare på utgifter som kan oppstå i løpet av tiden av overføring og også telefon regninger, mens 45% vil være for meg, mens jeg vil kveldsdestinasjon liker å kreve din indulgience for å vurdere 5% donasjoner til veldedighet boliger i ditt land. Jeg har alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi er i ferd med å gjøre om dette fondet. Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn / informasjon til dokumenter og legalisere det i rettssalen her i Lodon å bevise deg som legitim betalingsmottakeren / pårørende. Alt jeg trenger nå er ærlig samarbeid, høytidelig taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg at dette vil bli behandlet under en lovlig ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på

lov.

Vær så snill, gi meg med følgende: Som vi har om 6-7 bankdager til å kjøre den gjennom. Dette er veldig HASTER PLEASE.

En. Fullt navn

2. Ditt telefonnummer

3. Din Kontaktadresse.

Til slutt, hvis du har funnet min forslaget interessant. Vær på

bekreftelse av denne meldingen og viser din interesse vil jeg gi deg mer informasjon. Bestrebe seg på å la meg vite din avgjørelsen i stedet holde meg vente. Ring meg på mottak av post

Tel :: 447924445158. og også svare via:

Paulfletch1@live.com

Hilsen Trofast,

Mr Paul Fletch.

Søkt på jobb som manager for Man Utd

Da har jeg søkt på jobben som manager i United.

Håper bare ikke de har gjort noe forhastet uten å ha sett grundig på søknaden min også.

Jeg har jo ganske god erfaring som manager, både for en del lavere divisjons lag og faktisk noen sesonger som manager i United.

I am writing to apply for the position as manager for your club.

The opportunity presented is very interesting, and I believe that my strong technical experience and education will make me a very competitive candidate for this position.

Enclosed is my CV and I look forward to hearing from you.

Jeg har jo en ganske så god CV egentlig.
  • Manager for QPR for 4 seasons (won premier league by the second season and 3 years back to back)*

  • Manager for Sheffield United for 7 seasons (made it to top 4 in premier league in 5 seasons)*

  • Manager for Leyton Orient for 6 seasons (obtained 65% win ratio)*

 

Så da er det bare å håpe at de rekker å lese søknaden før de gjør noe overilt.

*all manager expirience is in Championship manager and Football manager.

 

Norske blogger Follow on Bloglovin