hits

oktober 2015

2 dager til Gran Canaria

Det er kalt og surt i Stavanger og vi har klart å bli en frossenpinne. Etter jeg gikk ned nesten 60kg er det ikke samme polstringen å bruke for å holde varmen og det gjør at jeg ønsker meg til varmere land. Så på lørdag pakker vi ned hele bøtteballetten og drar til Gran Canaria.

Jeg har intill to dager siden ikke tenkt så mye på hvor vi skal eller noen ting sånn, for meg har jeg tenkt litt sånn at "Syden er Syden", men det viser seg at vi skal til Gran Canaria, så da vet jeg plutselig det også. Når man plutselig skal ta med seg to ganske så aktive jenter på tur så er det jo mange ting man plutselig begynner å tenke på også, så det blir spennende om ho minste klarer å oppføre seg. Det er midt i trassalderen nå og den har truffet ganske så hardt. 

Uansett blir det jo kjekt å dra til litt varmere strøk og se om man klarer å få litt farge, eller om det blir mest løping etter de små. Som min far alltid sa: "brunt fett er finere enn blåhvitt fett"Kurs i bruk av sosiale medierOnsdag 21.oktober holdt jeg et kurs om bruk av Facebook for medlemmene i Sandnes Sentrum.

Sandnes Sentrum tok for en liten måned kontakt med Vecora, reklamebyrået jeg jobber i, for å få hjelp til å sette opp et kurs om praktisk bruk av sosiale medier. I denne omgang var det primært Facebook som var mest sentralt.

En av tingene som er viktig for meg, og som Sandnes Sentrum var helt enig i, er at deltagerene skal oppleve at de sitter igjen med noe nyttig. Flere andre kurs i denne kategorien er ofte ikke rettet mot deltageren sin situasjon, eller så snakker man på et så teknisk og teoretisk nivå at det er vanskelig å trekke paralleller til hverdagen.

Jeg lagde kurset med tanke på at det skal være nyttig for deltageren, relevant og forståelig. Dette fikk vi tilbakemelding på at var bra og at vi virkelig hadde oppnådd målet med foredraget.

For å holde meg innenfor det som var relevant og en relativt tett tidsplan så valgte vi å sette opp 3 mål for foredraget. Når deltagerene var ferdige skulle de ha nok kunnskap til å kunne lage en plan for sosiale medier, kunne bedre bedriftens facebookprofil og hvordan man kunne bruke Facebook for å øke omsetning.TILBAKEMELDING FRA KUNDEN

"Takk for et god kurs. Mange virksomheter bruke i dag sosiale medier som Facebook.

Hva legger en ut.

Svarene er så ymse.

På kurset med Vecora, lærte vi om hvor viktig det er å ha en plan, tror det er mange virksomheter som svikter her. Kurset gav oss innsikt i hva som bør være med i en slik plan.  Det er viktig å holde seg til planen og sette av tid.

Vi lærte også om hvordan vi som virksomhet kan forbedre Facbook profilen og hvordan vi kan bruke Facebook for å øke omsetningen.  Et godt kurs, skulle gjerne hat mer en to timer for å kunne gå enda mer i dybden med erfaringsutveksling, men det er jo begrenset hva en klar å få tid til på to timer.

Sigrun Gabrielsen
Markedssjef Sandnes Sentrum AS"

Norske blogger Follow on Bloglovin