hits

november 2010

Dag Sørås - om det å bli pappa

Når vi fikk vite at vi skulle få barn ble jeg veldig glad. Graviditeten var planlagt, men på tross av det syntes jeg det hele gikk veldig fort, og jeg hadde nok sett for meg at ting kom til å ta litt lengre tid enn det gjorde.

Når det gjelder hormoner og krangling under graviditeten, så gikk ting stort sett greit. Jeg må ha vært ganske heldig, for jeg tror ikke vi hadde noen skikkelige krangler før etter at sønnen vår var blitt født

Jeg har helt klare minner fra både fødselen og dagene rett etter, det var en helt surrealistisk opplevelse. Hele opplevelsen var helt fantastisk.

I begynnelsen var det et helvete å være pappa, da sønnen vår hadde kolikk. Men det ble gradvis bedre etter et halvt års tid. Etter hvert ble det også morsommere og morsommere, det å følge den fysiske og kognitive utviklingen til gutten min er helt utrolig fasinerende. Og jeg merker at mest av alt er det en veldig god følelse å ha gitt noen en sjanse til å oppleve de fantastiske tingene livet har å by på, og jeg er veldig bevisst på ansvaret jeg har for å bidra til å oppdra et bra menneske.

Det som har vært noe av utfordringen med det å bli pappa er angst. Jeg slet med angst en stund, og det sitter fortsatt litt i. Jeg hadde angst for å ikke få se sønnen min vokse og, angst for å ikke få være der for han. Utenom det så er det jo de dagligdagse og tidsrelaterte utfordringene, men jeg er i en privilegert posisjon hvor jeg får tilbringe mye tid sammen med sønnen min, og det setter jeg selvfølgelig stor pris på.

Men det absolutt beste som har skjedd til nå var første gangen sønnen min sa til meg at han er glad i meg. Det skal mye til for å toppe det!

Så hvis jeg skal gi en anbefaling til andre, så må det være: Ikke få en unge før du er sikker på at du vil ha en. Det kan skje fortere enn man aner. :)

Følg Dag Sørås på:

twitter

facebook

VGTV

Hjemmeside

Blogg

Standup.no

Libero - bastion MOT likestilling?

Jeg har fått e-post av Liberoklubben i dag, jeg synes vanligvis at det er gøy, men når jeg leser mailen fra Libero så ser jeg følgende:

Hei Hallgeir
Jeg håper dere har det bra, og at dere har fått etablert noen gode vaner i hverdagen.
Tiden flyr av gårde, og barnet vokser og utvikler seg fra dag til dag. Hender og føtter blir flittig brukt og utforsket. Husk å nyte denne tiden, begge to, da lærer dere barnet at livet er trygt og godt.
Husk å hente Up&Go boksen din. Når barnet er ca. 6 måneder, får du et gavebevis på Up&Go boksen i posten. Deretter kan du hente pakken i din nærmeste Lindex-butikk. Husk å ta med det tilsendte gavebeviset.
Denne gangen kan du lese om en ny treningsmetode som effektivt styrker bekkenbunn, mage og rygg etter fødselen. Treningen består av lette og enkle øvelser, slik at du f.eks. raskt skal bli bedre til å holde på vannet.
Vennlig hilsen

Mette Thoresen

Jordmor og sykepleier

Tips! Liberoklubben er også for far! Derfor har vi masse nyttig informasjon til nettopp ham. Nesten hver gang du får e-post fra oss, har vi gode råd til din kjæreste. Så hold øye med "Til far"...

Flott at de skriver at Liberoklubben også er for far, men nå har jeg prøvd å trene bekkenbunnen min, men vet ikke om jeg får det helt til..

Resten av e-posten så skriver de mye om mammagrupper og styrking av underlivet..

Svane-merket: Vi tager enda et skritt for miljøet og fremtiden til barna våre

Se her hvordan du kan være med å bidra.

Har du en venninne som har et nyfødt barn?

Fortell henne om Liberoklubbens store gavepakke. Dersom hun melder seg inn nå, vil hun - som du - kunne hente Up&Go-pakken når barnet er ca. et halvt år.Klikk her og tips venninnen din

Vinn bleier til hele mammagruppen

Er du med i en mammagruppe? Fortell oss om det dere gjør, og gi andre mammagrupper gode ideer til opplevelser som skaper nærhet og fellesskap. Vi velger den artigste historien eller den mest særpregede aktiviteten hver måned, og sender bleier tilsvarende et halvt års forbruk til alle i din mammagruppe.

Et sterkt underliv gir velvære

Etter en fødsel kan det være vanskelig å unngå små uhell når du for eksempel hoster, nyser eller ler. Se hva du selv kan gjøre.

Svar på spørsmål - og få gaver til barnet

Vil du være med på å gjøre Liberoklubben enda bedre? Du kan få poeng ved å svare på spørreskjemaene "Svar og få poeng", som du finner nederst i e-postmeldingen, og ved å tipse en venn. Se her hvordan du gjør det.

Kjærligheten til barn

I mange år har vi hatt som mål, i samarbeid med foreldre, å utvikle de beste bleiene. Derfor håper vi dere synes at Libero er en myk og behagelig bleie for barnet.

To måneder siden den store dagen

Kroppen din er kanskje i ferd med å bli seg selv igjen? Eller kanskje ikke - begge deler er like normalt. Mange kvinner opplever at det kan gå fra et halvt til ett år før kroppen er som før.

Hygg deg med mødregruppen

Det er koselig å være sammen med andre kvinner som har barn på samme alder.

Husk bekkenbunnen

Jo flere øvelser du gjør på riktig måte, jo raskere oppnår du en sterkere bekkenbunnsmuskulatur. Kvinner over hele verden er i økende grad inkontinente fordi de ikke har tatt bekkenbunnstreningen alvorlig.

Når barnet beveger seg, må bleien følge med

Tiden er snart inne for å skifte bleiestørrelse igjen.

Kjære far

Nå har du muligheten til å være far på din egen måte.

Joda, takk for at jeg og fikk lov til å bli nevnt helt på slutten her.. Men var ikke e-posten til meg egentlig? Og hva er alle disse mammagruppene? Mener de egentlig barselgrupper? For det er jeg jo med i, men det er mye større sjanse for at jeg ikke hadde vært med om det het mammagruppe.. blir jo litt mer ekskluderende da. Kanskje det er som jeg nevnte i en annen post at de egentlig ikke vil ha med menn, og det er det Libero har fått med seg?

Hvor er all denne likestillingen jeg har hørt sånn om? Hvor er Audun Bjørlo Lysbakken??

Oppdatering: - villkjøtt - navleting

Nov 18, 2010 @ 19:26 skrev jeg om at Hudyret hadde "villkjøtt" i navlen og at de på Helsestasjonen anbefalte at vi måtte bruke lapisstift for å få den til å trekke seg inn.

Nå har jeg en liten oppdatering.

Den har rett og slett trukket seg inn helt på egenhånd, og jeg har sett at mange bekymrer seg mye for navlen til barnet sitt, men som oftest så bekymrer man seg for mye.

Det er viktig å holde navlestumpen ren og tørr. Hvis navlen væsker (oftest de tykke stumpene), kan den vaskes med vann eller saltvann og luftes godt. Barnet kan godt bades før navlestumpen har falt av, men den bør ikke ligge under vann og bli oppbløtt. Hvis det skjer skal den tørkes ekstra godt etterpå.

Navlestumpen faller av etter 3-10 dager. Det er normalt at det kan lukte litt fra navlestedet, men blir det mye væsking fra navlen og huden rundt blir rød og irritert, bør man kontakte helsestasjonen. Når navlestumpen faller av blir det av og til igjen en ertestor klump som gjør at navlen ikke gror. Dette er villkjøtt, og det vises ved at denne klumpen er rødere enn resten av huden. Dette kan behandles med LAPIS oppløsning på helsestasjonen. Et par behandlinger med dette er som regel tilstrekkelig til at navlen gror fint.

Men som sagt, alt ordnet seg fint :)

Fedrekvoten - likestilling?

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle skrive et innlegg om fedrekvoten.

Fedrekvote

Fedrekvoten er i Norge en betegnelse på den perioden av foreldrepengeperioden som bare kan tas ut av faren, og som faller bort hvis den ikke tas ut av faren. Fedrekvoten ble innført 1. april 1993 og var på fire uker. Siden 2005 har kvoten blitt utvidet en rekke ganger, og blir økt til 12 uker fra 2011 av Ap-SV-regjeringen. I oktober 2010 ble det kjent at regjeringen vil øke den til 14 uker i inneværende stortingsperiode[1]. «Mødrekvoten», dvs. den tiden av permisjonen som bare kan tas ut av mødrene, er på 6 uker (de første 6 ukene etter fødselen). Den resterende delen kan fordeles slik familiene ønsker selv.

Fedrekvoten er svært kontroversiell og gjenstand for både politisk og faglig debatt, og de største opposisjonspartiene (H, Frp) går inn for å avskaffe den. Motstanderne av fedrekvoten ønsker i stedet en ordning der hver enkelt familie selv bestemmer over hvordan hele permisjonen skal fordeles.

Det som forvirrer meg er følgende. Slik foreldrepermisjonen er lagt opp i dag, kan man dele all permisjonen bortsett fra 9 uker til mor (3 uker før og 6 uker etter fødsel) og far sine 10 uker. Resten (37 eller 27 uker)  kan deles HELT FRITT.. så det nye forslaget fra regjeringen gir egentlig bare 4 uker ekstra til far, som han egentlig kunne hatt uansett.

Jeg mener at det Audun Lysbakken kommer med er muligens i beste mening, men det er uansett ikke spesielt bedre enn det systemet som er i bruk i dag.

Slik systemet fungerer nå i dag kan man jo faktisk dele 27 eller 37 uker akkurat som man vil. Det eneste som står i veien for at far er mer hjemme med barnet er far og mor. En kompis av meg sa at han gjerne kunne tenke seg mer hjemmetid med ungen sin, men det var mor som stoppet det. Hun ville ikke "gi bort" noe av "sin" permisjon, selv om det egentlig er kun 9 uker som er forbeholdt mor. Og det er skremmende, men jeg ser at jeg er enig med Frp-byråd Sylvi Listhaug. De skal dele permisjonen i 2, noe jeg har sykt stor respekt for. Jeg mener at så lenge man ikke vil ha likestilling så kommer man ingen vei.

Man kan ikke forvente at et foreldrepar gjør noe som helst, så lenge regjeringen legger opp til at man må "tvinge" fedrene til å være hjemme.

Det jeg lurer på er egentlig et spørsmål til alle mødrene som leser dette: Hvor mye permisjon ville du "latt" mannen din ha? Og hvorfor er du som mor den som skal få bestemme hvor mye permisjon faren skal ha?

-venter i spenning-

En helt perfekt start på dagen - step by step

I går var jeg på konferanse, og hadde middag med drikke.

Ikke alltid like lurt når man skal på konferanse tidlig dagen etter, men "helt om natten, helt om dagen" - heter det jo..

Jeg har derfor prøvd å koke ned skrittene som trengs for å gjøre starten på dagen helt optimal, tross tømmermenn ol.

1. Våkne litt - dvs nok til å snuble inn på kjøkkenet

2. Slå på komfyren 150 grader

3. legg bacon på bakepapir inn i ovnen

4. Gå på toalett og ordne det du skal på badet

 

[simage=410,144,n,center,]

[simage=411,144,n,center,]

5. gå å ta ut bacon fra ovnen, legg dette på bakepapir for sprøest resultat

6. legg inn 2 brødskiver og knekk 2 egg over (fortsatt på bakepapiret)

[simage=408,144,n,center,]

7. Hopp i dusjen - du har god tid, slapp av og stå litt ekstra i det varme vannet - det er det minste du har fortjent :)

[simage=409,144,n,center,]

(beklager til alle som håpte på nakenbilder av meg nå, eller i allefall litt friske bilder fra dusjen..)

8. Legg Bregget (brødet og egget) på tallerken (du må kanskje brette egget litt oppå brødet) og legg bacon på toppen

[simage=412,160,n,center,]

9. blogg om det mens du spiser

Her er min oppskrift, det tar ikke mye tid for en perfekt start på dagen. Krever bare litt planlegging.

Hvis du syns oppskriften min på en perfekt start på dagen var bra, kan jeg love at jeg kanskje kommer med fullstendige "step-by-step" programmer til en perfekt hverdag.. ;)

Barselgruppe - kjekt også for menn - 2. Samling

Jeg var på 2. samling med barselgruppa på mandag, og jeg kan fortsatt ikke få uttrykt hvor bra det er, og hvor mye jeg anbefaler andre menn i å prøve å få til å være med på det. Jeg er på gruppe med 7 flotte damer hvor 5 av de at fått sitt første barn, og 2 har barn fra før.

Jeg ser at jeg som mann muligens har andre fokus enn damene, og jeg tror virkelig at gruppene blir bedre med større variasjon.

Jeg fikk også tilbakemeldig på 6-ukerskontrollen at det hadde kommet forespørsel om at barselgrupper bare skulle være for damer, så freidig som jeg er så spurte jeg om damene hadde noe i mot å ha med en mann, noe jeg fikk tilbakemeldig på at "så lenge jeg holdt ut, så syns de det var veldig kjekt å ha meg med."

Ungen sov helt rundt - 7,5 timer!!

Yay!

Hudyret sov sin første natt fra ca 2300 til 0630! Og om 2 dager er ho 7 uker, så jeg har fått inntrykk av at det er ganske tidlig.

Jeg har prøvd å tenke meg frem til nøyaktig _hva_ jeg gjorde for å få det til, slik at jeg kan prøve å gjennskape det. (det gikk ikke natt til i dag, ho våkna 1 gang, men sovna etter ho hadde spist. )

- Kveldsrutuale

Jeg og damen har prøvd å innføre faste kveldsritualer, slik at hudyret skal få faste rammer og forstå at det er kveld når vi vil at ho skal sove.

Vi begynner dette ritualet rundt 1900-1930 med mat, så et godt bad. (men når ho sov rundt bytta jeg om på de, så det skal prøves på ny..) så legger vi henne. Frem til neste mating er det ikke alltid ho sover. Noen ganger ligger ho bare å ser i taket på rommet sitt, og noen ganger bare ligger ho og sutrer/grynter..

Så våkner ho som oftest rundt 2200-2230 - får mer mat og potensielt et bleieskitft, så er det natten. Vanligvis da, så sover ho frem til 03-04, men nå sist altså 0630!! Det er jo helt genialt! Jeg er så stolt! La oss håpe det skjer igjen.

[simage=251,max,n,center,][simage=145,max,n,center,][simage=142,max,n,center,]

It gets better

Hentet fra bloggen til Gunnar Tjomlid

Pixar sier at det vil bli bedre:

Google sier at det vil bli bedre:

Facebook sier at det vil bli bedre:

Senator Joel Burns sier at det vil bli bedre:

Barak Obama sier at det vil bli bedre:

Det vil bli bedre. Gi deg selv litt mer tid.

BLT og sur majones

lol... jeg skrev denne posten helt ferdig på mobilen min, og når jeg hadde lastet den opp var den borte..

Jeg hadde som sagt besøk av Henning og Silje i dag. Alle oppførte seg fint, ingen grining og det var veldig koseligt. Selv Damen oppførte seg eksemplarisk.

Jeg tenkte jeg skulle få testa ut å lage BLT sandwich for det har jeg fått på jobben nå i uka.

Så først hjemmelagd majones:

Gordon Ramsey lager mayo

IMG_0487 <-- Hallgeir lager majones

Eneste problemet var at jeg enten brukte sur eddik, eller hadde for mye eddik oppi (tror ved nærmere ettertanke at jeg rett og slett hadde oppi for mye..) Heldigvis fant jeg det ut før jeg brukte den..

Hjemmelagd majones:

- 1 egg

- 300 ml olje

salt og pepper

1 ts sennep

1 ts eddik (ikke sur og ikke for mye)

litt sitron saft (det glemte jeg også..)

Blitz med stavmixer eller lignende

BLT oppskrift: (fra Wikipedia)

The BLT (bacon, lettuce, and tomato) is a type of bacon sandwich. The BLT traditionally has several strips of well-cooked or even crispy bacon, leaves of lettuce (traditionally[citation needed] iceberg or romaine), and slices of tomato, layered between slices of bread (often toasted). Mayonnaise is the traditional condiment for the BLT.

Stek gjerne bacon i ovnen, og legg så på bakepapir for fantastisk sprø og god bacon...

Får besøk i dag

Henning og Silje kommer på besøk i kveld.

Jeg tenkte at jeg skulle lage noen BLT's til de kommer..

Bilder fra BLT-laging og sånnt kommer.. :)

6 ukers kontroll på helsestasjonen

Vi var på Helsestasjonen i sentrum i dag tidlig.

6 ukers kontroll: 5700G og 57 cm

Etter jeg var på Barselgruppe på mandag, så fant jeg ut at en av de andre ungene der også hadde en "villkjøtt" og det ser ut til at Kathla også har det.

Så, hva er Villkjøtt?

Villkjøtt eller granulasjonsvev. (av granulum), det røde, kornete vevet som dannes ved betennelse og når sår tilheler. Granulasjonsvev fyller en sårdefekt og består av bindevevceller, mange hvite blodceller og mange små blodårer. Granulasjonsvev er basis for tilheling og arrdannelse. Av og til vokser det for sterkt og kalles da ofte for dødkjøtt.

Det bør fjernes, og vi skal kjøpe en sånn Lapisstift. Den inneholder sølvnitrat, som brukes for å etse bort villkjøttet. Ser ikke akkurat frem til det, da det ser ut på nett til at det er ganske vondt..

Ellers var alt bare helt perfekt, god vektøkning og lengdeøkning.

Maltekstrakt - oppdatering

Min svigermor, bestesvigermor og min mor har alle 3 kommet med kommentarer på at vi gir maltekstrakt i MME (morsmelkerstattning).

Så jeg har sjekket opp litt:

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Maltekstrakt er en sirup i hovedsak bestående av maltsukker. Maltekstrakt er laget ved mesking av malt, etterfulgt av tørking av vørteren. Maltekstrakt brukes først og fremst til ølbrygging, men også som kosttilskudd og som søtningsmiddel ved baking.

Andre bruksområder

Moss maltextrakt har vært solgt i norske butikker i en årrekke, og i det tyvende århundre var det forbudt i følge norsk lov å bruke maltekstrakt til hjemmebrygging av øl (hjemmebrygging av øl var lovlig kun dersom man maltet kornet selv). De bruksområdene som er angitt på glasset (enda den dag i dag) er: «Maltextrakt er av leger anbefalt som styrkemiddel, maveregulerende og som ernæring for spebarn, ublandet eller oppløst i varm melk. Maltextrakt er utmerket til bruk i brød og kaker.»

Saltstenger og Japp inneholder også maltekstrakt.

Når man gir MME til barn kan de ofte få vodt i magen. Maltekstrakt hjelper og jeg vil anbefale at man begynner med 1 ts maltekstrakt pr flaske i begynnelsen, og så kan man redusere etterhvert, Maltekstrakt kjøpes i vanlige matbutikker.

Toleranse = 0

3 eller 4 øl og jeg er full. :-/ hva skjer med det da?

Og jeg som skal på helsestasjon med ho lille i morgen tidlig. Natti natt.

Cardinal med jobben

Ute med jobben på Cardinal i dag.

Veldig koselig. Mye forskjellig øl.

Kommer kanskje en post som annmelder ølet jeg drikker i dag, men ikke sikker.

Kjønnskvotering? ikke akkurat..

Jeg leser på http://www.foreldremanualen.no en oversikt over kåringen de hadde i fjord og skal ha igjen i år.

Årets beste mammablogg.

Jeg kjenner at det er 3 distinkte følelser som trenger seg på. Den ene er urettferdigheten over at jeg ikke kan være med å konkurrere, nysgjerrighet på hva mammaene skriver om (og de 4 pappabloggene som finnes ser det ut til..) og inspirasjonen over å se hva alle mammaene skriver om.

Jeg ser ganske fort at mammaene skriver mye om fine ting, og det er mye rosa.. ikke akkurat det jeg ser for meg at jeg kommer til å skrive om.. men mulig det er inspirasjon å hente om jeg bare leser litt mer.. ? hvem vet?

Så jeg ser over til pappabloggene.. her er det ikke så mye oppdateringer fra i går til 75 dager siden..

Første jeg er inne og kikker på er en dansk herremann ( http://overblikket.blogspot.com/ ) han skriver mest om politikk..

Den andre jeg er innom ( http://thomasl-mannogfar.blogspot.com/ ) ser mer lovende ut. Han nevner dop og barnesanger i den første linja jeg ser på bloggen, fasinerende..

Så får jeg bakoversveis og holder på å falle av stolen.. (http://foreldreweb.no/ - EN SIDE OM KRISTEN TRO OG OPPDRAGELSE ) ok, de har endel linker til andre bra sider, men disse folka vet jeg ikke om jeg forstår helt.. (greit nok a jeg er kristen selv, men det er lov å tenke litt også..)

Så er jeg innom ( http://enhjemmepappasbekjennelse.blogg.no/ ) og den virker veldig bra. Han er i litt samme båt som meg, da han skal ta store deler/ størsteparten av permisjonen, men det virker som om han er ferdig med permisjonen og i så måte også ferdig med bloggen.

http://www.kjokkenpappa.blogspot.com/ er ganske enkel og like genial som den er enkel. Det er bloggen til en far som liker å lage mat. nuff said.

http://miraogfaren.blogspot.com/ virker som en helt ok blogg, dog ikke veldig aktiv.. spennende å følge videre.

Til sammenligning har de listet opp 28 mammablogger som har postet de siste 4 timene... lurer på om jeg kan koble meg opp til http://www.foreldremanualen.no ?

Sukkervann som smertestillende

Hudyret hos oss hadde litt problemer med vondt i magen når vi begynte med MME (morsmelkerstatning) og fant tidlig frem til et kjærringråd om å gi babyen sukkervann.

Dette fungerte veldig bra, og oppskriften er følgende:

  • 1 dl vann
  • 1 ts sukker

kok opp vannet til det koker, rør inn sukkeret og la sukkervannet avkjøles.

Gi litt (2 ml eller lignende) når babyen gråter. NB dette fungerer ikke prevantivt, men er kun som smertestillende.

Oppdatering: Nå har jeg lest i et eller annen amerikansk tidsskrift at de motbeviser sukkerets effekt som smertestillende, men det fungerte veldig godt for oss, så det er vel bare å vurdere..

Maltekstrakt i morsmelkerstatning

Jeg har funnet ut av en ting helt på egenhånd, er litt stolt av det.

Når man skal ha maltekstrakt i morsmelkerstatningen er følgende veldig lurt:

  • varm opp skjeen
  • ha varmt vann i flasken
  • ta maltekstrakt med den varme skjeen oppi det varme vannet
  • rør med skjeen

På denne måten renner maltekstrakten rett av, og man slipper masse klissete malt overalt..

fåes kjøpt i de flese matvareforrentninger og brukes for å hindre vond mage ved bruk av morsmelkerstatning.

PS: Saltstenger og Japp inneholder også maltekstrakt.

-

Gratulere med dagen til morfar/oldefar

Jeg og Kathla ville gjerne sende en gratulasjon til vår morfar/oldefar.

Kathla håper at oldefar tar med seg oldemor og kommer over fjellene en tur sånn at ho får vist så flink ho er til å smile.

Og ho gleder seg til å treffe dere i jula.

Barselgruppe - anbefales menn

Ok, jeg skal innrømme at det var litt rart i begynnelsen. Jeg var eneste mannen der, men det var jeg jo egentlig helt forberedt på.

Jeg måtte ringe ei venninne for å spør om det var vanlig å ta med babyene sine på barselgruppe, det var det visst, men man kan aldri være for sikker. :)

Vi var 8 stykk pluss en jordmor. Etter den første litt pinlige praten om fødsler og fødselsforløp gikk ting ganske bra og jeg syns jeg kom ganske godt overens med damene jeg var på gruppe med. Det viser seg også at det lønner seg å være aktiv å lese på internett. Google is my friend. :) Jeg visste svaret på mange av tingene folk lurte på, og syns det var veldig kjekt å prate litt med folk om det å ha fått unge.

Jeg gleder meg til neste gang! :)

Lagd "husketavle"

Jeg har lagd meg selv et verktøy for å huske ting.

Jeg var innom på http://www.biltema.no/no/Bygg/Maling-og-Fuging/Maling-innendors/Tavlemaling/ og kjøpte en maling som man kan : Vannbasert, matt tavlemaling, som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc. Kan påføres på f.eks. filt, tapet, ubehandlet tre, malt tre og gipsplater. Når malingen er tørket, kan den skrives på med kritt, og rengjøres med vann.

Så nå har jeg dessverre ingen unskyldning for å glemme ting..

Spising, grining og frustrert pappa

Grining mens ho spiser.

Hudyret har begynt å skape seg mens ho spiser. Nå vil ho helst bare spise en og en munnfull. Og så har ho funnet ut at, om ho blir sint og ikke vil ha mer, for så å prøve å "gomme" av meg både hånda og tutteflaska fort nok, så blir pappa veldig frustrert.

Jeg må inrømme at jeg hater sånn småspising.

[gallery]

Norske blogger Follow on Bloglovin