hits

november 2013

I feel so empty

I feel so empty, and still not :( :) 2 days after becomming a daddy again.

Jeg har som dere kanskje vet blitt pappa igjen og jeg prøver å følge med på hva som er hipt og trendy, og det skal visst være denne typen bilder.

Som dere vet er jeg sykt opptatt av kropp, trening og kosthold og jeg har fulgt godt med på hva jeg har spist i gjennom hele graviditeten.

 

Gro Nylander: Jeg synes ikke man skal mobbe «Fotballfrue»

- Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født

JEG FØLER MEG FEIT FORDI FOTBALLFRUE HAR FØDT

http://fotballfrue.no/

http://instagram.com/p/hQc3DjAsc7/

Hva skal barnet hete?

Vi har lurt veldig på hva den lille nye skal hete. Vi har hatt veldig mange forslag, alt fra Hermine, Evren, Cornelia til navn som Katniss og Khaleesi

Kathla har også kommet med forslag. Gjerne samme navn som de som jobber i barnehagen.

Etter vi hadde møtt den nye så ble vi enige endelig. Hun var en Ea Constanse. Så da ble det bare sånn.

Ny klokke!

Jeg har fått meg ny klokke!

Klokka er en Pebble Watch. Den er kjempefin. Jeg bestilte den på Internett og fikk den bare 3 dager senere. De sendte den fra Hong Kong.

Hva kan klokka gjøre?

Load apps using Bluetooth

144 x 168 pixel display black and white e-paper

Bluetooth 2.1+ EDR and 4.0 (Low Energy)

4 buttons

Vibrating motor

3 axis accelerometer with gesture detection

Distribute apps via Pebble watchapp store

Her er et bilde av klokka:

Her er den nye klokka

Jeg har lært meg binærklokke nå, siden det er en av tingene som går ann å ha.

Her er noen flere bilder av klokka

Parkdress fra Kattnakken

Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek, og de er velkledd både til barnehage og fritid.

Katten, et selvstendig dyr som er nysgjerrig, leken, smidig, har ni liv og alltid lander på bena. Den elsker å utforske og gå på eventyr.

 

Jeg og jentungen har fått oss en ny parkdress, den er fra Kattnakken, en ny nettbutikk med kule klær til barn. Vi har også fått oss en lue derifra, men den ville ikke jentungen ha på seg akkurat når vi skulle ta bilde.

Både jeg og damen liker godt både design og funksjon på tingene fra Kattnakken. Ting som hvordan de har gjordt det med innebygd refleks i luedusken, og lommer og alt er generelt veldig bra!

Dressen er dødskul

Jeg liker også hvordan dressen ikke er utpreget jentete, og liker generelt fargevalgene de benytter seg av i kolleksjonen.

 

Storesøster

Jeg skal bli storesøster!

Nå er det 3 uker igjen, og det er det mange som gleder seg til. Jentungen gleder seg til å bli storesøster, jeg gleder meg til å bli pappa for 2 og Damen gleder seg til å ikke være gravid lengre..

Kjedelig å vente

Vi skal ha enda en jente og det setter jeg veldig stor pris på. Det har jeg liksom gjort før og det er trygt. Det skal sies at jeg hadde vært like glad for en gutt også, så jeg har ikke tenkt så mye på det. De som er veldig opptatt av om de får gutt eller jente har jeg egentlig aldri forstått, man blir jo glad i vedkommende uansett..?

Vi har snakket med jentungen en god stund nå om det å bli storesøster og det virker som om hun har forstått hva det kommer til å gå i. Dog, når hun sier at vi voksne kan gå til byen og hun kan passe på babyen. "Helt selv.."

Akkurat det tror jeg nok blir noen år til..

Norske blogger Follow on Bloglovin