hits

november 2015

Er du smart ? Da bør du høre på Justin Bieber.

Jeg skulle veldig ønske jeg kunne skrive at innlegget var sponset, men dessverre kommer det helt uprovosert og jeg får heller ikke betalt for det.Er du smart så stiller du spørsmål ved ting, du tar ikke ting for god fisk og du evner gjerne å utfordre deg selv på ting.

 

Jeg hata sylteagurk. Jeg takla ikke hvordan det smakte, teksturen, at det kom ferdig oppskåret eller at det lå i veske. Det var et prosjekt hver gang jeg fikk burger på MC Donald eller burger king å finne og plukke vekk sylteagurk.  Hatet mitt til sylteagurk var en del av personligheten min.

 

Så plutselig var sylteagurk konge. Jeg hadde sylteagurk på alt. Sylteagurk på hamburger,  Sylteagurk på leverpostei, Sylteagurk på servelat,  Sylteagurk i pytt i panne.

 

Jeg vet ikke når det skjedde, men men verden var snudd på hodet og mitt forhold til mat var anudd på hodet for alltid. Men det hadde aldri skjedd dersom jeg ikke turte å stille spørsmål til egne fordommer eller generelt ved mitt Sylteagurk-verdensbilde.

 

Så, hva har dette med Justin Bieber å gjøre? Vel, det kan se ut som om Justin Bieber er litt som Sylteagurk.

 

Jeg så på Teens react - og flere av de måtte innrømme at de likte det nye albumet til Justin Bieber, jeg tenkte først "oh my God! Så teit, jeg takler ikke Justing Bieber" Men så bestemte jeg meg for å utfordre meg selv, og flere av sangene på det nye albumet hans er veldig bra. 

 

Så, om du er en smart person som liker å utfordre deg selv, sjekk ut Justin Biebers sitt nye album, se om han kan være din sylteagurk..

Vinneren er kåret!

Sponset innlegg


For noen dager siden la jeg ut litt om Zoomer Dino jeg hadde fått, nå har jeg trukket vinneren.

Takk til https://www.random.org/ for tilfeldighetsgenerator ved uttrekning av vinner.

 

Vinneren er: Therese Sahr - gratulere!! Zoomer Dino er på vei i posten.
 

Smart med telefon

Sponset innlegg

 Telefoner er veldig poppis hjemme hos oss. Det samme gjelder iPads og alt mulig som koster penger og som ofte har veldig store problemer med å bli kastet i bakken. Dette kan dog løses. Her er et forslag: (Fisher Price sin "smart phone")

 

Sunwing Arguineguín Seafront

Som skrevet tidligere så pakket jeg ned hele bøttebaletten og dro en tur til Gran Canaria. Det var godt og avslappende, samt veldig slitsomt og jeg trenger nesten ferie etter det. :) 

Velkommen til Vings, og kanskje hele Gran Canarias beste familiehotell - året rundt! Beliggenheten på Gran Canarias solkyst er fantastisk, og nesten alle leilighetene har havutsikt.Vi var ei uke på Sunwing sin Arguineguín Seafront. Det kan anbefales. Selv om jeg kanskje var skeptisk før jeg reiste har jeg nå sett hvordan ungene reagerte på Lollo og Bernie og er solgt.

 

Zoomer Pets

Sponset innlegg

 Jentene har fått en ny lekekamerat.

Fremtidens robot-leketøy - Zoomer Pets er her!

Zoomer Pets er leketøy som blander sammen teknologi og gøy for hele familien.Robotdinosauren har mange sensorer og har forskjellige "humør" Den kan være glad, nyskjærrig og sint.


Møt din nye bestevenn! Det søte robotkjæledyret ZOOMER Dino kan sitte, spise, danse, gå og lage kule dinosaurlyder! Lek med den og se den uttrykke seg ved hjelp av de fargeskiftende øynene! Du kan styre den med den inkluderte håndkontrollen eller med hånden din.

 

Stor spenning når pakken kom i posten - alltid kjekt når man skal åpne nye ting.

Det ble selvfølgelig diskusjon om hvem som fikk leke mest med dinoen men hele familien likte godt å leke med den.

 Norske blogger Follow on Bloglovin