hits

rant

Er du smart ? Da bør du høre på Justin Bieber.

Jeg skulle veldig ønske jeg kunne skrive at innlegget var sponset, men dessverre kommer det helt uprovosert og jeg får heller ikke betalt for det.Er du smart så stiller du spørsmål ved ting, du tar ikke ting for god fisk og du evner gjerne å utfordre deg selv på ting.

 

Jeg hata sylteagurk. Jeg takla ikke hvordan det smakte, teksturen, at det kom ferdig oppskåret eller at det lå i veske. Det var et prosjekt hver gang jeg fikk burger på MC Donald eller burger king å finne og plukke vekk sylteagurk.  Hatet mitt til sylteagurk var en del av personligheten min.

 

Så plutselig var sylteagurk konge. Jeg hadde sylteagurk på alt. Sylteagurk på hamburger,  Sylteagurk på leverpostei, Sylteagurk på servelat,  Sylteagurk i pytt i panne.

 

Jeg vet ikke når det skjedde, men men verden var snudd på hodet og mitt forhold til mat var anudd på hodet for alltid. Men det hadde aldri skjedd dersom jeg ikke turte å stille spørsmål til egne fordommer eller generelt ved mitt Sylteagurk-verdensbilde.

 

Så, hva har dette med Justin Bieber å gjøre? Vel, det kan se ut som om Justin Bieber er litt som Sylteagurk.

 

Jeg så på Teens react - og flere av de måtte innrømme at de likte det nye albumet til Justin Bieber, jeg tenkte først "oh my God! Så teit, jeg takler ikke Justing Bieber" Men så bestemte jeg meg for å utfordre meg selv, og flere av sangene på det nye albumet hans er veldig bra. 

 

Så, om du er en smart person som liker å utfordre deg selv, sjekk ut Justin Biebers sitt nye album, se om han kan være din sylteagurk..

06.11.2014

Hm.. Det har seg nemlig slik, at mennesker med symmetriske ansiktstrekk anses som penere enn andre. Det er altså de forskjellige delene i ansiktets plassering ovenfor hverandre som avgjør om du er pen, i hvertfall i teorien.


 

Kjenner at jeg klarer meg uten all denne symmetrien..

Du bestemmer ikke over tissen min!

Dette innlegget er skrevet som et svar til letolin sitt innlegg i Aftenposten, Slutt å ta Snapchat-bilder av tissen din, Tiril!

Innlegget er førs og fremst rettet til offerene Tiril, Torkel, Penny og Rene som letolin så lekende lett henger ut og gir skylden for overgrepet som er blitt gjort mot dem. Riktig nok er letolin flink til å skrive, og jeg håper det er humoren i innlegget hans, og ikke de banale meningene hans som gjør at folk deler innlegget.

 

Jeg blir så vannvittig irritert av folk. Generelt. Men folk som gir et offer skylden for en krimminel handling gir meg diarè.

Når vi hører om voldtektsoffer som blir dømt til isolasjon, hevet ut av familien, noen får ikke lov til å gifte seg og noen blir til og med drept så blir vi rasende. Vi sier at folk må slutte å gi skylden til offeret. I USA er et av de mest brukte anklagene mot voldtektsoffer at de gikk med utfordrene klær.

Dette er selvfølgelig HELT IDIOTISK og folk som på noe som helst nivå gir et offer skylden for det man har blitt utsatt for er egoistiske og lite sympatiske mennesker.

 

Tar du bilder av tissen din, må du regne med at den er å se over alt

Når Letolin skriver i Aftenposten-bloggen sin at "Slutt å ta Snapchat-bilder av tissen din, Tiril!" - og folk deler dette som bare det på facebook så mister jeg litt lysten. Forstår man ikke at dette er "Vicitm blaming"?

Det er de som stjal blidene sin skyld! De som på ulovligvis anskaffet seg de private bildene, som noen hadde tatt i en privat setting og som de ikke ville at alle skulle se. Og som etter de hadde gjort det valgte å spre disse til resten av verden. det er DERES skyld!

Dette er det samme i prinsippet. INGEN har rett til å ta noe fra et annet menneske - det har ingen ting å si om det er nakenbilder eller penger i banken, eller i lommeboken.

Alle stjeler, det må du jo regne med

Det at noe er enkelt å stjele gjør ikke at det er rett å stjele! Det at noen er "lette å voldta" gjør ikke at det er greit. Ferdig med den saken. Det er noen syke puritanske prinsipper som gjør at folk liksom skal skjems for bilder man har tatt i sitt eget private hjem - til eget privat bruk -  Og folk som ønsker å spre negative ting om andre kan bare ta seg en bolle og dra til helvette.

Det er de som stjal blidene sin skyld! De som på ulovligvis anskaffet seg de private bildene, som noen hadde tatt i en privat setting og som de ikke ville at alle skulle se. Og som etter de hadde gjort det valgte å spre disse til resten av verden. det er DERES skyld!Internett har skylda

Så har du de som sier: "Alt er internett sin skyld" - Nei, det er ikke det heller. Det er de som stjal blidene sin skyld! De som på ulovligvis anskaffet seg de private bildene, som noen hadde tatt i en privat setting og som de ikke ville at alle skulle se. Og som etter de hadde gjort det valgte å spre disse til resten av verden. det er DERES skyld!

Det var på samme måte før, ting tok bare litt lengre tid. - i 2011 ble det publisert nakenbilder av Fritjof Nansen, de tok Nansen helt privat for over 80 år siden, men det hindret ikke aviser i å trykke dem...

Du må jo forvente at...

Noen vil kanskje si: "Ja, men om du tar nakenbilder så må du forvente at....."

NEI - det er å gi skylden til offeret. Ville man sagt det samme om et offer for et brutalt ran? "Ja, men om du går der om kvelden så må du jo forvente at..." NEI - det er fortsatt den som stjeler eller utøver vold som gjør noe feil.. ikke offeret!

Det er de som stjal blidene sin skyld! De som på ulovligvis anskaffet seg de private bildene, som noen hadde tatt i en privat setting og som de ikke ville at alle skulle se. Og som etter de hadde gjort det valgte å spre disse til resten av verden. det er DERES skyld!

Så kommer spørsmålet mitt da: Hvorfor bryr vi oss? Det finnes (visstnok) andre bilder på internett av nakne damer. Bilder som er tatt av flinkere fotografer, med bedre linser i bedre lyssetting. Hvorfor er det så mange som gjerne vil se disse bildene? Er det fordi disse jentene ikke ville at akkurat du skulle se dem? Er det fordi disse jentene er kjendiser? Blir det bedre for deg å se slike bilder om du vet at jenta på dem ikke vil du skal se dem? Er ikke det litt sykt?

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om dette, for hver gang jeg skriver om ting som har med kropp, kjønnsroller eller seksualitet å gjøre får jeg beskjed om at jeg er syk og burde ta meg en bolle og fire, men når jeg ser flere av vennene mine dele rælet til Letolin på facebook så blir jeg bare så pissed.

Jeg forstår at noen av dere ikke forstår at man ikke skal gi skylden på offeret, men hva tenker dere som leser dette? Hvem er det sin skyld? Jeg har i allefall sagt mitt.

11 sykt creepy bilder av fedre og døtrene sine


Showtime

Renhetsball - det vil vel være den beste oversettelsen til norsk. Kjenn litt på det ordet da. Purity ball. En tilstelning hvor unge jenter går gjennom et rituale, involverer fedrene sine og feirer at de ikke har hatt og ikke skal ha sex før de gifter seg. Fedrene skal også være en eller annen form for "kjæreste" frem til hun gifter seg. Jeg er målløs.

Kun Kystkhets-undervisning eller Abstinence-only education som det heter der det blir brukt mest har rot i den flotte ideen om at tenåringer hører på og respekterer de som er voksne. Og derfra blir det bare dummere. Abstinence-only jobber for å få det eneste livsstruende problemet i verden som kan bekjempes med ballonger til å bli noe stort og uhåndterlig. Vi har faktisk klart å komme så langt i verden nå i dag at til og med paven har sagt at det er ok å bruke kondom i noen tilfeller.Jeg må jo bare si at jeg ser på det hele med skrekkblandet ambivalens. Altså, ikke purity ball, det er fucking sykt..

Fra boka Purity av David Magnusson:

?A Purity Ball is a formal event where girls or young women and their fathers participate in a ceremony. The daughters dress up in ball gowns and the evening usually consists of dinner, a keynote speech, ballroom dancing, and a vow by fathers and daughters. The girls make a pledge to ?remain pure and live pure lives before God,? to stay sexually abstinent until marriage. Their fathers sign a commitment undertaking to protect their daughter?s purity.

The father or mentor pledges ??to shield and protect his daughter; to live a pure life himself as a man, husband and father; and to be a man of integrity and responsibility, acting as a role model for his family.? (via iacknowledge)

Som far skal man faktisk signere en kontrakt (se under) med dattera som vitne.

Dette gjelder altså ikke bare sex. Disse jentene skal da ikke holde hender, kysse eller gå ut på date med noen andre menn enn sine fedre helt til de gifter seg. Dette dreier seg ene og alene om menn som prøver å kontrolere jenter/kvinner ved å påføre skam og kontroll. Hvor disse mennene får det fra lurer jeg på. Hvordan kan de være så sykt opptatt av sine døtres jomfrulighet? Nå er det noen år til jeg kommer dit selv men jeg håper jeg skal klare å ha et sunt forhold til det hele.

Hvordan hadde det sett ut om det skulle være motsatt? En gjeng gutter som skulle love bort jomfruligheten sin til mødrene sine...?

Patheos skribent Libby Anne skriver:

Why not teach girls other ways to be validated? Why not teach girls to value their skills and abilities and dreams, rather than to equate their worth with their bodies or beauty? Why not teach girls that they are internally valuable, and that what males around them think of them is completely irrelevant to that?

Instead, the father / daughter purity culture feeds the idea that girls are only valuable inasmuch as they are valued in the eyes of the men around them, be that their boyfriends or their fathers. It teaches girls that their value lies in their bodies and in their relationship to men. It tells girls that it is healthy to pin your source of validation to male affirmation, but that that affirmation should come from their fathers rather than from boyfriends.

Så en samling med noen av de mest creepy bildene du har sett.

?????????????????????????????

Dette bildet er av ei dame som heter Olivia. Du kan lese et intervju med henne på denne siden, det er ganske sykt.

 

Hva har dette med noen som helst sak å gjøre?

 

For min del blir dette rett og slett en syk blanding av Eyes Wide Shut og en eller annen form for kult.

 

Noe av de mest creepy bildene jeg har sett på lenge..

En ting til, hvorfor er det ingen som smiler? Vet de selv at det er creepy? 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svar på tiltale

Jeg skrev nylig et innlegg som het: Du er så stygg når du smiler pappa!

Det skrev jeg nettopp fordi jeg hadde fått den klare beskjeden av den eldste jenta mi. Snart 4 år og har hele oversikten. :)

En ting jeg ikke hadde forventet var kommentarene med hjertesukk og oppfordringer til å "verne barnet mitt".

Hva sier vi til sånn oppfordringer?

 

Ok, litt flåsete, men noen må lære seg om ironi og sarkasme.

Hun er barn! Du burde være glad og takknemlig, føle deg velsignet over at du har henne som sier både det ene og det andre. De er små og forstår ikke alltid begrepene av hva de sier, uten at noen setter seg ned å prater med de om hva de akkurat har sakt. Om hvorfor de sa akkurat det, og om hvordan det føltes etc. Tips inn i fremtiden, ikke skriv noe du ikke vil barna skal kunne lese i fremtiden. For alt som kommer opp på nett, kan de lese før eller siden. Undrer meg om du har tenkt over hvordan hun ville ha følt det, om hun viste at du skrev slik om henne? Går ut ifra at både hennes kommentar til deg, og hennes oppfatning av dette innlegget ( om hun kunne lese) er noe i samme bane. Ikke vondt ment, men jeg reagerer litt på hvordan hun fremstilles. Hun er barn, du er voksen!:)

hjertesukk fra Mammahjerte

Jeg prøvde meg på et svar til hun som kom med hjertesukket, men vet ikke om det er vits en gang, men jeg kan i allefall skrive det her:

 

Kjære hjernesukk/mammahjerte: Jeg vet at du ikke kjenner meg, så jeg skal ikke ta som utgangspunkt at du vet hvem jeg er eller hvordan jeg skriver, men jeg er enig med deg i en ting. Man bør absolutt ta hensyn til hvordan barn fremstilles når man skriver. Og i forhold til hvordan jeg er som foreldre, og den måten jeg og min kone håper at vårt barn skal bli så er dette innlegget helt midt i blinken. Jentungen vet at jeg har skrevet innlegget, og hun kom med oppmuntrende forslag som feks. "Du kan skrive at du ikke har hår også pappa.."

Jeg prøver å lære ungen min ting som ironi, sarkasme og ikke minst likeverd, rettferdighet og humor. Med et par hederlige unntak tror jeg ikke noen tenkte at jeg faktisk trodde at jeg blir ekstra stygg når jeg smiler. Jeg er en fuckings babe når jeg smiler skal jeg si deg!

 

Babe sier jeg..(Hvis du ønsker tips eller hjelp til å ta like gode selfies som meg kan du bare skrive i kommentarfeltet her, så skal jeg hjelpe deg)

 

 

Jeg vet og at barn har tantrums og at de sier ting de ikke mener, eller ting de ikke en gang forstår meningen av, men hvor i teksten min får man intrykket av at jeg ikke fatter dette? Mine evener til å sette seg inn i andres hoder er tydeligvis begrensete, for jeg klarer det bare ikke. Men jeg får si som jeg pleier å si til jentungen etter vi har ropt og skreket litt til hverandre: "vi får prøve på ny"..

Hvordan få slutt på kattebæsj i blomsterbed?

Dette er forhåpentligvis en historie om hvordan jeg ved å få tiss i postkassen slipper å få bæsj i blomsterbed.

Jeg har fått tiss i postkassen! Og det er min egen skyld.

Det var også en meget rar opplevelse å gå å vente på å få tiss i postkassen og glede seg til det..

Før var det vanskelig å få tak i Coyote-tiss, man måtte gi coyoten masse saft og bare sitte og vente, nå kan man bare gå på internett og bestille det hjem i postkassen :)

Jeg har bare blitt så vanvittig lei av å gå rundt å plukke opp kattebæsj fra blomsterbed at jeg er basicly villig til å teste det meste. Jeg var først inne på tanken å prøve ulv, bjørn eller gaupe, men etter å ha undersøkt litt (søkehistorikken min er fantasisk nå.. :) ) så fant jeg ut at coyote-urin er visst det som skremmer katter mest, så da ble det coyote vi falt ned på.

Det finnes overraskende mange steder på internett hvor man kan kjøpe urin. (hvem skulle ha trodd det) Men vi falt litt for "Peemart" - Your best discount online source for 100% real predator pee and animal urine.Så tok det litt under 1 uke, så hadde vi hele postkassen full.Jeg visste ikke hva som var best tiss, så her må vi bare prøve ut litt forskjellig. Men OMG som det lukter, det kommer fint gjennom flasken, posen og posen det var inni.

Nå har jeg strødd litt granuler rundt om kring rundt hagen og i blomsterbed og jeg har sett 0 kattebæsj siden. (2 dager - og vanligvis så ligger vi på 1-2 kattebæsj pr dag) så det er veldig bra. Vi krysser fingre og tær.

Hva er feil med Lånekassen?

Jeg fikk nylig et brev fra lånekassen med overskriften

"Overkurs - gjelden din er økt"

Hva hadde skjedd her? Joda, jeg hadde betalt for mye på lånet mitt, og det går jo ikke. men uavhengig av det så hadde de da satt opp gjelden min.

Jeg siterer:

"Den 13.06 betalte du 1233 kroner. Dette er 1233 kroner mer enn du skulle ha betalt etter fastrenteavtalen. Siden renten på lnet ditt er høyere enn renten på nye lån med like lang nedbetalingstid, har vi beregnet overkurs på det du betalte ekstra. Rentedifferansen er på 0,241 prosent.

Overkursen utgjør i alt 5 kroner, og beløpet er lagt til gjelden din...."

Hva er overkurs? (fra Veien til Rikdom)

Dersom fastrenten du betaler er høyere enn det banken tilbyr som fastrente til nye kunder taper banken penger på at du betaler inn ekstra. Dette tapet må du dekke ? og det er dette som kalles overkurs.

Hvorfor tjener eller taper banken på at jeg betaler ekstra?
Tenk deg at du er banken. Så kommer jeg til deg og ber om å få et lån til fast rente. Ut i fra markedsforholdene og min økonomi finner du ut at du kan tilby meg et fastrentelån til for eksempel 5 % rente i tre år.


Tiden går og markedsforholdene endrer seg. Etter en tid tilbyr du fastrente til 4 % til nye kunder. Det har altså vært en rentenedgang. Er du happy for at du lånte ut penger til meg til 5 % rente? Selvsagt er du det. Du får jo én prosent bedre betalt på pengene du lånte til meg enn det du får fra nye kunder.

Blir du glad om jeg vil betale inn ekstra på lånet mitt? Nei. For pengene som jeg betaler inn (som du hit til har tjent 5 % på) må du låne ut igjen til en lavere rente til nye kunder. Tapet du får må jeg som lånekunde dekke.

Dersom rentenivået øker ville situasjonen vært helt motsatt. Tenk deg at renten øker til 10 %. Du får altså 10 % på alle fastrenteavtaler du inngår med nye kunder. Er du nå glad for at du lot meg låne penger til 5 % rente? Neppe! Trolig sitter du og river deg i håret over at Pengemannen fikk låne penger av deg i fjor når du kunne fått dobbelt så godt betalt om du lånte ut pengene i dag. Følgelig blir du også i meget godt humør om jeg sier at jeg vil betale inn en tusenlapp ekstra. Du kan jo bare snu deg rundt til neste kunde og låne ut igjen tusenlappen til en mye høyere rente.

 

Men så var det hvor lønnsomt dette var da? Hvor mye koster det å sende dette brevet til meg? Posten.no sier at det koster 9,- for et enkelt brev på under 20g i Norge, og så regner jeg med at Lånekassen har en god avtale, så kanskje 50% avslag? Og så må noen finne ut at det må sendes ut og så skal det sendes ut og hvis en person hos lånekassen har brukt noe som helst tid på dette så går man veldig fort veldig i minus.

Noen tanker om Kjønnslemlesting

Jeg har skrevet om dette før, og det er en sak som virkelig irriterer meg. Rituell omskjæring av barn. Jeg skjems litt av at vi i et land som ved første øyekast virker opplyst og utviklet nå skal landets sykehus kunne tilby foreldre å utføre rituell omskjæring av guttebarn. Dermed er både den jødiske og muslimske minoriteten "sikret at inngrepet skjer på medisinsk forsvarlig vis." Dette går stortinget inn for i dag. Som de bør skjems.

Nå kommer jeg sikkert til å erte på meg et par stykker, men å skjære bort friskt vev på barn, basert på foreldrenes tro er barnemishandling og burde være grunn til å miste foreldreretten.

Den norske legeforening går i mot dette forslaget som

De skriver på sidene sine:

Vi går imot forslaget fra Helse- og omsorgsdepartementet om at omskjæring av gutter skal bli et offentlig helsetilbud. Forslaget er basert på en tendensiøs tolking av empiri, en overfladisk tolking av internasjonale konvensjoner og en inkonsistent tolking av hva helsehjelp er. Hensynet til barnets beste er ikke drøftet.

Så, Hvorfor mener jeg og den norske legeforening at man burde tenke på barne og ikke foreldrene i denne sammenhengen?

1. De som liker å skjære i tissen til smågutter sier det hjelper ift sykdommer. - for det første finnes det ingen orntlige undersøkelser som underbygger dette. Men enkelte ser sammenhenger der det ikke er noen. «Flere forskningsgrupper stiller seg tvilende til om omskjæring gir nødvendig beskyttelse mot HIV-smitte og andre seksuelt overførte sykdommer. På den annen side har forskere i lengre tid observert at deler av Afrika der omskjæring er vanlig, for eksempel de muslimske landene i Vest-Afrika, har lavere forekomst av HIV og AIDS enn land sør i Afrika, der omskjæring er sjelden. WHO har på bakgrunn av flere forskningsrapporter nylig konkludert med at mannlig omskjæring anbefales som et viktig virkemiddel for å forebygge HIV-infeksjon hos menn»

Dette blir selvfølgelig en syk forenkling, og det blir det samme som å si at 90% av de som går på heroin drakk melk, ergo melk føret til heroin.

2. Skal staten nå utføre religiøse handlinger? Staten bør ikke blande seg oppi religionsutøvelsen til folk, men den bør verne alle mot å bli et offer for andres religionsutøvelse. Om jeg tror at å ofre folk til Odin er kult, så bør stat/politi stoppe meg i det. Det samme gjelder folk som vil skjære i tissen til smågutter.

3. Samtykke
Eneste åpning jeg mener det bør være for å omskjære folk er om de vil det selv.
Det er et kirurgisk inngrep, med større konsekvenser enn en tatovering eksempelvis, så da burde mann måtte være over 18 som med tatoveringen. Jeg synes og man bør se på at omskjæring blir utført, slik at man vet hva man går til.

4. Økonomi
Jeg synes tatoveringer er kult. Bør jeg kunne kreve at det norske helsevesenet skal tatovere mine barn? Nei. Uansett hva som er grunnen til at jeg eventuelt vil at barna mine skal merkes for livet med så bør jeg ikke få lov til å ta valget for noe de må leve med resten av livet. Og dine skattepenger skal i allefall ikke gå til mine barns tatoveringen, og bør derfor heller ikke brukes på å skjære i tissen til gutten din.

5. Likestilling
I 1995 fikk vi i Norge en lov som forbyr omskjæring av kvinner. Det finnes også flere lignende lover i andre europeiske land.

Hvis man ser på det å skjære bort friske deler av jentebarn som forkastelig, bør ikke den samme beskyttelse gis våre guttebarn?

Kan man kanskje møtes på midten et sted? At noen former for kvinnelig omskjæring også er ok?
Ut fra den typeinndeling WHO opererer med (type I-IV), innebærer den minst mutilerende form for omskjæring av jentebarn fjerning av forhuden på klitoris, med eller uten delvis eller fullstendig fjerning av de små kjønnslepper.

Det er jo nesten det samme som vi gjør med gutta, så det bør vel være lov da?

Når nå staten anbefaler at vi skal betale for og legge til rette for denne barnemishandlingen så legitimerer staten denne religiøse praksisen som er 1. Mot barnets beste, 2. Mot menneskerettighetene, 3. Sier helt klart og tydelig at dokumentert helsegevinst, Neida, det går fint. Om du sier det er bra, så stoler vi på det.


Siden 2000 er det bare i New York City registrert 13 tilfeller av dødelig herpessmitte som følge av en praksis av omskjæring. To av disse babyene har dessverre også endt opp døde som resultat av hjerneskaden de har fått av denne formen for omskjæring. Les mer om dette her

Hva tenker du om omskjæring? Er det ok? Ok for gutter ? For jenter? Skal foreldre kunne ta slike valg for barna sine?


Bli med og skriv deg på

OPPROP MOT OMSKJÆRING AV GUTTER

http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=5089

 

 


Bilder fra freeimages.com

Hilsener min venn,

Hilsener min venn,

Det er faktisk en glede for meg å skrive dette brevet, som jeg tror vil være en overraskelse til deg som vi aldri har møtt før, og jeg er dypt lei meg hvis jeg har på noen måte forstyrret ditt privatliv. Jeg er Mr Paul Fletch Fra Harlsden, North West London, her i England. Jeg jobber med Santander Bank Plc i London. Med respekt og hensyn, jeg skriver du fra mitt kontor for en transaksjon som vil være av enorm fordel for oss begge.

I min avdeling, blir den Private Banking leder (London

Regionkontor). Jeg er den personlige regnskapsfører til sent Mr.Ron Bramlage en forretningsmann, en amerikansk statsborger som dessverre mistet livet, hans kone og deres fire barn når deres lille airoplane krasjet inn i et myrlendt område i det sentrale Florida den 7. juni 2012. Mr Ron Bramlage, en fremstående forretningsmann som eide Roadside Ventures LLC og også en eiendomsmegler, hadde planer om å komme og investere i fast eiendom og andre lønnsomme forretningsforetak her i England som han avsatt den totale summen av £ 13.7 millioner GBP (Tretten millioner syv hundred thousand pounds) i en konto her i banken vår som jeg tror ingen visste om det.

Valget av kontakter du er vekket fra den geografiske natur hvor du bor, særlig på grunn av sensitiviteten av denne transaksjonen og konfidensialitet her. Nå vår bank har ventet på noen av de pårørende / partnere som kommer opp for krav fra fondet Sykdomsområdet person, men ingen har gjort det ennå. Jeg personlig har vært mislykket i finne slektninger / partnere.

Jeg søker herved ditt samtykke til å presentere deg som den neste av slekt / partner til den døde, slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt til £ 13.7 millioner GBP (Tretten millioner seven hundred thousand pounds) kan bli utbetalt til deg. Mer også jeg sikre deg at denne virksomheten er 100% risikofritt. Dersom dette forslaget er akseptabelt av deg, kan du forsøke å svare meg umiddelbart

Jeg vil ikke unnlate å informere deg om at denne transaksjonen er 100% risikofritt. På glatt avslutningen av denne transaksjonen, vil du ha rett til 40% av den totale summen som tilfredsstillelse, mens 10% vil bli satt til side for å ta vare på utgifter som kan oppstå i løpet av tiden av overføring og også telefon regninger, mens 45% vil være for meg, mens jeg vil kveldsdestinasjon liker å kreve din indulgience for å vurdere 5% donasjoner til veldedighet boliger i ditt land. Jeg har alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi er i ferd med å gjøre om dette fondet. Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn / informasjon til dokumenter og legalisere det i rettssalen her i Lodon å bevise deg som legitim betalingsmottakeren / pårørende. Alt jeg trenger nå er ærlig samarbeid, høytidelig taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg at dette vil bli behandlet under en lovlig ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på

lov.

Vær så snill, gi meg med følgende: Som vi har om 6-7 bankdager til å kjøre den gjennom. Dette er veldig HASTER PLEASE.

En. Fullt navn

2. Ditt telefonnummer

3. Din Kontaktadresse.

Til slutt, hvis du har funnet min forslaget interessant. Vær på

bekreftelse av denne meldingen og viser din interesse vil jeg gi deg mer informasjon. Bestrebe seg på å la meg vite din avgjørelsen i stedet holde meg vente. Ring meg på mottak av post

Tel :: 447924445158. og også svare via:

Paulfletch1@live.com

Hilsen Trofast,

Mr Paul Fletch.

It gets better

Hentet fra bloggen til Gunnar Tjomlid

Pixar sier at det vil bli bedre:

Google sier at det vil bli bedre:

Facebook sier at det vil bli bedre:

Senator Joel Burns sier at det vil bli bedre:

Barak Obama sier at det vil bli bedre:

Det vil bli bedre. Gi deg selv litt mer tid.

Don't ask, don't tell - Norsk utgave

I USA heter det nettopp dette, "Don't ask, don't tell" men de snakker om legning. vi kunne kanskje innført det samme i det norske forsvaret, men i den sammenheng om hvorvidt du faktisk liker jobben din.

Don't ask, don't tell -amerikansk versjon

Sexual orientation will not be a bar to service unless manifested by homosexual conduct. The military will discharge members who engage in homosexual conduct, which is defined as a homosexual act, a statement that the member is homosexual or bisexual, or a marriage or attempted marriage to someone of the same gender. – sitat fra The Pentagon's New Policy Guidelines on Homosexuals in the Military,The New York Times (20. juli 1993)

Don't ask, don't tell - norsk versjon

Killing people will not be a bar to service unless manifested by anyone saying they like their job. The military will discharge members who like their job, which is defined as a stupid thing, a statement that the member likes his or her job, or a quote in media that you like your job. – sitat fra Den norske regjering om folk i militæret som liker jobben sin.

Jeg mener, hvor sykt korka går det ann å være?

For å sitere min venn Hedgard:

Vi gir ungdommene i kongens klær grundig opplæring i hvordan de dreper andre mest mulig effektivt og med minst mulig følelser. Hvorfor dette ramaskriket når vi idag leser om at norske soldater liker jobben sin? Enhver politiker som støtter Norges tilstedeværelse i Afghanistan bes herved om å holde pent kjeft; Dette er en situasjon som DERE har ansvaret for!

Jeg er enig i hovedpoenget her, jeg mener, om du trener en hund til å bite må du ikke bli sur om den biter. Jeg syns det er bra at de sender folk som liker jobben sin. Det hadde jo vært helt forferdeligt om vi sendte noen som ikke likte det og som sleit med det der nede og blei drept pga. at de ikke ville gjøre jobben sin.

Norske blogger Follow on Bloglovin